Forrige dag Torsdag 02/05 Næste dag

Ian Siegal (UK)

Ian Siegal (UK)

Kl. 19.00 / entré 130,-

Så gentager vi succesen fra 2022 - Det koster 130,- og man kan reservere plads på billet@mojo.dk
Mojo åbner kl.18 Ian Siegal går på kl. 19
- og kl. 22.00 er der blues jam som altid.

Ian Siegal er Storbritanniens mest prisbelønnede blues og roots musiker og har skabt sig et headlinernavn både i hjemlandet og i Europa. I mere end et kvart århundrede har hans mission været den samme: at skrive sange der er ægte og give koncerter der giver genklang.
Med en unik sound og sjælden timing og sin rå aura, betragtes han af mange for at være den mest overbevisende britiske bluesartist siden 60'ernes store navne.

Ca. 22.00 Blues Jam

Blues Jam ved Jes Holtsø,
Laust Krudtmejer og John Chipman

Blues Jam ved Jes Holtsø,
Laust Krudtmejer og John Chipman

Kl. 22.00 / entré 20,-

Der er Blues Jam og det koster 20,-

Og læg lige mærke til dagens Trommeslager - hele vejen fra Austin

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været den begivenhed vi har savnet mest.

Denne torsdag er værten den prisvindende bluesbassist og producer, Laust Krudtmejer Nielsen, kendt fra bl.a. Trainman Blues, Sahra da Silva og The Cornbread Project.

Han sørger for at alle bliver taget godt imod, og jam'en bliver arrangeret bedst muligt og foregår i trygge rammer, med et særligt udvalgt hold i husbandet.

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas)