Forrige dag Torsdag 07/12 Næste dag

Frankie Sixfinger

Frankie Sixfinger

Kl. 19.00 / entré 100,-

Det er torsdag og der er "tidlig" koncert med Frankie sixfinger - det koster 100,-
reserver plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk

- et sprudlende og dynamisk band, som er inspireret af flere forskellige genrer - og er et produkt af kærlighed til Blues, Soul og først og fremmest Boogie klaver. Det bliver mestret af selveste Frankie Sixfinger og hans livsbekræftende og virtuose Pianoextravaganza.

Frankie Sixfinger har formået at skabe sig et navn på de danske bluesscener - og har fået en stor følgerskare, som trofast kommer til vores koncerter og danser sig igennem en glad aften - For det er netop det vi kan - Sprede glæde - Skabe smil - og levere tykt swingende Blues, som er svært at sidde stille til.

Besætning

Frankie Sixfinger / Klaver Lars Gertsen / Vokal & Sax Claus Nielsen / Trommer Peter Hansen / Bas Nikolaj Brandt / Guitar Fats Jensen / Mundharmonika Dennis Olsen / Altsaxofon Peter Holten / Baritonsaxofon Gorm Nielsen / Trompet + evt G�ster, Per Abildtrup, Jes Holts�, S�ren Malling eller Morten Wittrock

Blues Jam ved Cgris Copen, David Milman Laust Krudtmejer. og Carsten Milner

Blues Jam ved Cgris Copen, David Milman Laust Krudtmejer. og Carsten Milner

Kl. 22.00 / entré 20,-

Efter Frankie Sixfinger er der' Blues Jam og det koster 20,-

Aftenens hold er Chris Copen, David Miilman Laust og Carsten.

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været den begivenhed vi har savnet mest.

Denne torsdag er værten den prisvindende bluesbassist og producer, Laust Krudtmejer Nielsen, kendt fra bl.a. Trainman Blues, Sahra da Silva og The Cornbread Project.

Han sørger for at alle bliver taget godt imod, og jam'en bliver arrangeret bedst muligt og foregår i trygge rammer, med et særligt udvalgt hold i husbandet.

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas)