Forrige dag Lørdag 17/06 Næste dag

Holtsø / Wittrock Band

Holtsø / Wittrock Band

Kl. 22.00 / entré 120,-

Mojo åbner kl. 20 koncert kl. 22
Reserver plads via billet@mojo.dk hvis du kan være her senest 20.30
Ellers kig i forbi og se om der er plads.

Jes Holtsø og Morten Wittrock er på trapperne med deres 5. studie album "Blink Of An Eye"
Blink Of An Eye er hyldest og en nænsom kærlighedserklæring til nuet og livet - sunget og spillet med dén nerve man kun finder ved “wellseasoned” musikere – der hviler fuldstændigt i sig selv og musikken.
Med musik/tekster af Morten Wittrock og Marcus Wither John - som flankeres af mesterlige musikere b.a. Bob Britt (Bob Dylan og
John Fogerty) har den danske duo aldrig lydt mere elegant eller international end på dette album.
Jes Holtsøs vokal og dens dynamik kommer gennem albummet fuldstædigt til sin ret – og man fornemmer hvorfor hans sound og timing har
fængslet både danske og udenlandske lyttere i mere end et årti.
Kendere vil kunne finde et ekko af genrens mestre som Peter Thorup og Joe Cocker på det nye album.
Duoen udtaler: "Efter mere end 12 års musikalsk samarbejde med 4 album udgivelser, 2 engelsksprogede, og 2 på dansk, var det tid til at se indad. Vi har med det nye album ønsket at lyrikken skulle fremstå helstøbt og meningsfuld og passe til den periode i livet som Jes står i som snart 65-årig - med masser af levet liv og erfaringer. Og vi havde brug for at lave et engelsksproget album, hvor netop teksterne - kunne stå mål med dette. Med Bob Britts guitaraftryk, som den røde tråd, og stor kærlighed til den amerikanske roots'n blues tradition , opstod der med musik af Morten Wittrock og tekster af Marcus Winther-John en mulighed for at gøre det netop nu! "
Besætning
Jes Holtsø (voc), Morten Wittrock (piano/kor), Søren Bøje (gui), Kaspar Lindhardt (bas), Marco Diallo (trommer)

Besætning

Jes Holtsø (mundharpe/vokal), Morten Wittrock (piano/vokal), Søren Bøje (guitar), Kaspar Lindhardt (bas) og Marco Diallo (trommer)