Forrige dag Onsdag 01/02 Næste dag

Just Wednesday med
Esben Just og Copenhagen Slim

Just Wednesday med 
Esben Just og Copenhagen Slim

Kl. 22.00 / fri entré

Just Wednesday med Esben Just og Copenhagen Slim

“ Esben Just er nok landets førende New Orleans pianist med en lang karriere som bla. frontmand i Sp Just Frost samt en række lignende triokonstellationer med bl.a. Niels Ratzer og Ole Skipper.
Esben Just var også med i Groovie Greasebags sammen med Johnny Sangster fra Sharing Patrol. Derudover har Esben optrådt med et hav af de "kendte" Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Ivan P, Poul Krebs osv.
Men mest af alt er Esben Just en eminent underholdende solopianist.
Så hvad er mere naturligt end at kaste Esben ud i en række duo konstellationer som kan udfordre hans og sin medspillers musikalske universer.
Her i 2023 fortsætter vi med "Just Wednesday" med en række forskellige gæster. Der er lagt op til en række koncerter med Esben Just og en artist fra Miljøet - noget Blues, noget Jazz, noget Country - og noget - Banjopunk.....?
- lad os se hvor det kan bære hen.

"Copenhagen Slim" som han kaldes, når han turnerer i Tyskland, Sverige, Norge, Schweiz, Holland, Belgien eller andre steder i verden, spiller både guitar, mundharpe og synger fantastisk med en old-school og samtidig unik klang.

Det bliver Esben Just's sange med Copenhagen Slim og Copenhagen Slim's sange med Esben just og nok også nogle andres sange med dem begge.
Musikalsk hurlumhej på den fede måde - og så på en onsdag.

Besætning

Esben Just (piano/vokal), Copenhagen Slim (gui/voc/hca)