Forrige dag Onsdag 08/06 Næste dag

Just Wednesday med
Chad Strentz (UK) og Esben Just

Just Wednesday med 
Chad Strentz (UK) og Esben Just

Kl. 22.00 / fri entré

Chad Strentz har i rigtig mange år været sanger og rytmeguitarist i et af Englands skarpeste bluesband - Paul Lamb & The King Snakes. Gennem årene har Paul Lamb & The King Snakes besøgt Mojo mange gange med kæmpe succes.
Bandet ligger pt stille så Chad Strentz har tid til en fornem karriere i eget navn og denne onsdag besøger han så Mojo til samspil, modspil skæg og ballade med Esben Just.
Esben Just er nok landets førende New Orleans pianist med en lang karriere som bla. frontmand i Sp Just Frost samt en række lignende triokonstellationer med bl.a. Niels Ratzer og Ole Skipper.
Esben Just var også med i Groovie Greasebags sammen med Johnny Sangster fra Sharing Patrol. Derudover har Esben optrådt med et hav af de "kendte" Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Ivan P, Poul Krebs osv.
Men mest af alt er Esben Just en eminent underholdende solopianist.
Så hvad er mere naturligt end at kaste Esben ud i en række duo konstellationer som kan udfordre hans og sin medspillers musikalske universer.
Her i 2022 fortsætter vi med "Just Wednesday" med en række forskellige gæster. Der er lagt op til en række koncerter med Esben Just og en artist fra Miljøet - noget Blues, noget Jazz, noget Country - og noget...?
- lad os se hvor det kan bære hen.