Forrige dag Onsdag 01/12 Næste dag

Jimmy Burns (USA)
& The Chicago Sessions Band

Jimmy Burns (USA) 
& The Chicago Sessions Band

Kl. 19.00 / entré 175,-

Der er fornemt besøg fra USA
Det er allerede kl. 19.00, Mojo åbner kl.18.00 så reserver din plads i god tid, skriv til billet@mojo.dk

Jimmy Burns & The Chicago Sessions Band:

En af Chicago's største bluesstemmer, Jimmy Burns, gæster endnu engang Skandinavien på en større turne.

Med sine 78 år beviser han, at alder ikke behøver være nogen begrænsning. Han spiller og synger så godt som nogensinde, og har i løbet af 2018 og 2019 været på månedlange turneer i Sydamerika og Rusland/Georgien/Israel. Nu kommer Jimmy Burns endnu engang til Skandinavien i anledning af hans nye anmelderroste album "The Chicago Sessions", produceret af den danske producer og bassist, Laust 'Krudtmejer' Nielsen.

Jimmy Burns har sine rødder i Delta Blues og Soul, og hans historie er interessant som få. Han lavede sin første pladeindspilning i 1959 og har været en del af Chicagos musikscene lige siden, hvor han har været omkring alle legenderne fra Chicago-bluesens storhedstid og været vidne til byens rivende udvikling fra første række.

Op gennem 60'erne gjorde han sig primært som soulsanger, indtil han i 70'erne valgte at prioritere familien. I midt-90'erne valgte Jimmy Burns at genoptage sin professionelle musikkarriere, da han udgav sit første blues-album, ”Night Time Again”, på det legendariske Delmark Records, som blev anerkendt med en række priser og nomineringer. Siden har han turneret det meste af verden og udgivet yderligere 6 albums med en unik blanding af Chicago Blues og Delta Blues.

Med sig på turneen i Skandinavien har han et hold af nogle af Danmarks mest kompetente bluesmusikere, som medvirkede på ”The Chicago Sessions”, og alle tidligere har turneret med ham i Europa. Jimmy Burns & The Chicago Sessions Band kommer på denne turne til at bestå af:

Jimmy Burns er Chicagos gentleman. Jimmy Burns spiller og synger fremragende og er fast mand på Chicagoscenen, hvor han inkorporerer både soul og funk i sin blues. Morten Lunn og The Fried Okra Band backer Burns op under denne bluesfestival. Morten Lunn mødte Burns i Chicago forrige vinter og blev så imponeret af hans guitarspil, at han bad om guitartimer. Det ville Jimmy Burns ikke ”Im still learning myself” var det ydmyge svar. Gentleman’en Jimmy Burns viser denne aften, hvad han har lært - og det er en hel del!
Et ægte blues arrangement i Mojo's ånd.

Tickets or reservations:
Call 33116453 or send an email to billet@mojo.dk

Besætning

Jimmy Burns - vokal/guitar Morten Lunn - guitar/vokal Laust 'Krudtmejer' Nielsen - bas Thomas Crawfurd – trommer

Website

www.jimmyburnsband.com/bio.htm
www.katherinedavis.com/blues_jazz_gospel.php?page=biography

Hans Knudsen og Ronni Boysen

Hans Knudsen og Ronni Boysen

Kl. 22.00 / fri entré

Efter Jimmy Burns er der lokal blues fra øverste hylde.
Hans Knudsen og Ronni Boysen - to af Mojo's største kapaciteter.

Det er blues så det batter, med to originale danske bluesambassadører.
Piano og Guitar var engang en meget populær duo i amerikansk blues - tænk bare på Leroy Carr og Scrapper Blackwell som alle, med kendskab til tidligere tiders blues må have stødt på - og hvad med Otis Spann i selskab med Robert Lockwood Jr. - Herhjemme hørte vi - bl.a. på Mojo – Champion Jack Dupree og Kenn Lending. Ronni Boysen (g) og Hans Knudsen (piano/voc) har taget traditionen op, og tager publikum med til en gang strenge- og tangentleg - både festligt og inderligt.

Besætning

Hans Knudsen (piano/voc) og Ronni Boysen (g)