Forrige dag Onsdag 17/11 Næste dag

Just Wednesday
Torsten Lefmann og Esben Just

Just Wednesday
Torsten Lefmann og Esben Just

Kl. 22.00 / fri entré

Esben Just er nok landets førende New Orleans pianist med en lang karriere som bla. frontmand i Sp Just Frost samt en række lignende triokonstellationer med bl.a. Niels Ratzer og Ole Skipper. Esben Just var også med i Groovie Greasebags sammen med Johnny Sangster fra Sharing Patrol. Derudover har Esben optrådt med et hav af de "kendte" Sanne Salomonsen, Henning Stærk, Ivan P, Poul Krebs osv.
Men mest af alt er Esben Just en eminent underholdende solopianist.
Så hvad er mere naturligt end at kaste Esben ud i en række duo konstellationer som kan udfordre hans og sin medspillers musikalske universer.
Her i 2021 starter vi "Just Wednesday" op igen.
Der er lagt op til en række koncerter med Esben Just og en artist fra Miljøet - noget Blues, noget Jazz, noget Country - og noget...? - lad os se hvor det kan bære hen.
Denne onsdag i november måned er det sanger og guitarist Torsten Lefmann fra Fistful of Dollars og Gasorleans (og en hel masse andet) som byder Esben Just op til musikalsk udveksling og ikke mindst samspil - lige netop den her konstellation kan byde på lidt af det hele - Blues, Rock, Country, Dansk, Folk' eller kort sagt bare fed musik på den gode måde.
Der vil blive spillet Esbens numre med Torsten og Torstens numre med Esben og andres numre i en Esben/Torsten udgave.
En spændende aften hvor alt kan ske.

Besætning

Esben Just (piano/voc) Torsten Lefmann (gui/voc)