Forrige dag Tirsdag 09/11 Næste dag

Americana Sessions ved
Kirsten Louise
Feat. Hillbilly Approved

Americana Sessions ved
Kirsten Louise
Feat. Hillbilly Approved

Kl. 21.30 / fri entré

Den 2.anden tirsdag i hver måned hedder Americana Sessions
Mojo's egen country-dronning Kirsten Louise er værtinde for tirsdagsklubben Americana Sessions.
En aften som inviterer, herboende countryboys and girls og turnerende nordamerikanske sangskrivere indenfor til flerstemmig sang, country-licks og train songs. Find din bedste Cowboyvest frem (du har mere end én), ta’ din veninde under armen (du har kun én) og kom på Mojo.

Om Bandet
Hillbilly Approved er et dansk countryband med en base på 6 personer. Alle med mange års erfaring fra den danske musikscene. Bandet har eksisteret i ca. 10 år – dog med lidt forskellige musikere og under et par andre navne. Fronten har dog altid været de samme.

Hillbilly Approved er et dynamisk band med masser af energi og lyst til at give den gas. De elsker countrymusik i alle dens nuancer, og spiller både det helt gamle countrymusik i nyere fortolkninger, samt nyere countrymusik.

Hillbilly Approved er kendt for at feste med deres publikum, og der er altid gang i den, når bandet går på scenen.

Hillbilly Approved har med stor succes givet koncerter både i Danmark og udlandet. Bl.a. på festivaler i Danmark og Tyskland, klubber, spillesteder værtshuse m.m. Og der er som regel totalt udsolgt til deres koncerter.

Bandet er snart plade aktuel. De er ved indspille deres andet album, og det sker med musikere, fra både Danmark og Nashville, hvor bandet har tætte forbindelser.


Besætning

Damstedt, Johansen, Torp og Græsborg.