Forrige dag Lørdag 24/07 Næste dag

Sahra da Silva og Alain Apaloo
Bluesmatiné

Sahra da Silva og Alain Apaloo 
Bluesmatiné

Kl. 15.00 / entré 50,- FORSALG

Sahra da Silva og Alain Apaloo - Bluesmatiné
Kl. 15.00 Mojo åbner kl.14.00 Entré 50,-
- send en mail til billet@mojo.dk

Her den sidste dag i den udvidede Jazzfestival - fyrer vi den af med en af landets førende sangerinder "divaen" SAHRA DA SILVA sammen med superguitaristen fra Togo Alain Apaloo

Et sted i midten af soul, jazz og blues står Sahra da Silva klippefast som en stadigvæk spirende sangerinde, hvis stemme vokser sig større og flottere for hver dag.Hun har 15 år bag sig på den danske bluesscene og har optrådt med et hav at danske og udenlandske soul og blues-artister. I 2016 var Sahra da Silva og band blandt andet support for Joss Stone i Amager Bio.
Foto: © Niels Gether Nielsen

ALAIN APALOO
- er en guitartroldmand fra Togo. I mange år har han spillet i forskellige konstellationer på Mojo og hver gang er det guitarblues af den spektakulære slags. Inspirationerne kommer fra bl.a. Johny Winter, men Alain Apaloo er osse opfindsom og eksperimenterende – både, når han optræder solo og når han kører parløb med andre musikere.

HIGHER GROUND
Lending/Sunding

HIGHER GROUND
Lending/Sunding

Kl. 21.00 / entré 125,-

Mojo åbner kl. 19 Musik Kl. 21.00 / entré 125,- send en mail til billet@mojo.dk
I denne mærkelige tid - ikke et ord om Corona, håndsprit, Covid 19, Afstand, forsamlings-forbud, vacciner eller karantæne. Kun et lille pip om Coronapas.

Sidste dag i Jazzfestivalen.

Den her udgave - den er der smæk på.
Når man begynder at tage ned fra hylderne med yndligsnumre og tilsætter dem kærlighed og spilleglæde - så får man Higher Ground - og det er lige det Kenn Lending og Michael Sunding har fundet ind til i den her konstellation.

Siden 2012 har organisten og sangeren Michael Sunding været en fast del af Kenn Lending Blues Band. I den tid der er gået fra de første koncerter sammen med Kenn, har Michael personligt været i en rivende udvikling. Fra at være en fantastisk opmærksom, lyttende og medlevende “sideman”, i mange sammenhæng, med bl.a. Doctor Hook, Etta Cameron, Billy Cross og mange flere, til også at være en elsket og personlig solist, med prisbelønnede projekter, som f.eks hans “jazzy” udgave af Carl Nielsens musik, i samarbejde med bassisten Mads Vinding - og senest hans nyfortolkning af musikken til PH’s tekster, sammen med sangeren Margrete Grarup.

Men også I Kenn Lending Blues Band - Kenn’s musikalske legeplads i snart 40 år, skabt til at udforske den “sorte” musiks mange facetter, sammen med musikere med den brede horisont - har Michael frit kunne dyrke og udvikle sit musikalske udtryk, både som organist og sanger. I dag kommer publikum således, ligeså meget for at høre Michaels soul’ede stemme og brusende gospel orgel, når han fortolker forbilleder som, Ray Charles, Bill Withers og Stevie Wonder, samt giver eksempler på egne sange - som for at opleve Kenn’s legendariske funky urban blues og hans virtuose guitar soloer.

Den mest logiske konsekvens af denne udvikling i deres samarbejde, har for Kenn og Michael været, at starte et nyt koncept, hvor deres dynamiske kemi på scenen, får lov at udfolde sig fuldt ud. Et koncept som både kan være en duo på de små hyggelige steder, samt et fuldt band til større koncerter og alle slags fester, hvor repertoiret er sat sammen både af egne numre og personlige fortolkninger af sange fra den afroamerikanske kulturskat, som er deres fælles reference. En favnfuld sange og rytmiske instrumentalnumre, hvor livsglæden, optimismen og feststemningen er i fokus. Lending & Sunding er med andre ord, en totaloplevelse, hvor engagerede og virtuose musikere med sjælen på rette sted, uden besvær bevæger sig rundt i genrer som Soul, Funk, Gospel, Latin og Rhythm & Blues.

Besætning

Kenn Lending (gui/voc),, Michael Sunding (keys/voc), Dan Andersen (bas), Esben Duus (d)