Forrige dag Fredag 23/07 Næste dag

J.Tex

J.Tex

Kl. 21.00 / entré 100,- FORSALG

Lige her som det sidste i denne udvidede Jazzfestival er det lykkes at få selveste J.Tex på programmet - skynd dig at bestille en billet på billet@mojo.dk - eller ta chansen i døren på aftenen - det er showtime kl.21
Det bliver party udgaven med J.tex i front tilsat bas,trommer og violin.
Yiiiha

J.Tex graver helt dybt i den amerikanske musiktradition, og er en af Danmarks absolut stærkeste fortolkere af amerikansk hillbilly-countryblues aka Roots Music !

J.Tex optræder både som soloartist eller som en duo, trio eller kvartet under navnet 'J-Tex and The Volunteers' og består - alt efter antallet af musikere - af sejlere, surfere, forfattere, malere og landmænd, der tager turen til mangen en by, for dér bliver de til musikere, spillende på deres instrumenter og fortællende deres historier i sang.

Disse nomader nyder en dejlig whiskey, kaffe, røg, samtale og improviserer på deres instrumenter, mens de mest spiller hjemmelavede sange. Som tidligere nævnt er det firemands partyudgaven der optræder denne sidste fredag i Jazzfestivalen

Med J-Tex's stilistiske fleksibilitet, swing, rytme og rock med stabile rødder i musikken, tilbydes publikum en ny musikalsk oplevelse. Det er god gammeldags underholdning, men med et twist; en ny vinkel på en gammel ting. Den er komfortabel og velkendt som en gin og tonic, men med et ekstra shot og et højere glas.

Billetbestilling via billet@mojo.dk – sælges efter 'først til mølle'-princippet. Vi har plads til ca.60 siddende gæster. Instruks om betaling gives i svarmailen fra os – husk at tjekke dit spamfilter. Vi besvarer din mail hurtigst muligt.

Husk, musik skal høres live - når det endelig er muligt.