Forrige dag Lørdag 17/07 Næste dag

Rawkéké med Mikkel Nordsø, Moussa Diallo og Marco Diallo
Jazzfestival - "bluesmatiné"

Rawkéké med Mikkel Nordsø, Moussa Diallo og Marco Diallo
Jazzfestival - ''bluesmatiné''

Kl. 15.00 / entré 75,- FORSALG

Rawkeké med Moussa Diallo, Mikkel Nordsø og Marco Diallo - "bluesmatiné"
Kl. 15.00 Mojo åbner kl. 14 - entré 75,- send en mail til billet@mojo.dk

Vi er igang igen og på trods af Jazzfestivalens nye udseende så præsenterer vi vanen tro - det fede musik.

En helt unik trio der forener blueselementer og worldmusik til ren fryd.
Det er originalt det er funky det er velspillet og det er dejligt.
Forestil dig den rå energi af afrikansk musik med afstikkere til rock, blues og fusion, som kommer fra et band sammensat af groovy trommer, en svingende rock and jazz guitar og en svedig bas.
Denne trio udtrykker selve sjælen i en fusion af vestlig og afrikansk musik.
Moussa Diallo og Mikkel Nordsø kender hinanden helt tilbage fra tiden med Sneakers og Marco Diallo har fulgt i sin fars fodspor og er blevet en eftertragtet trommeslager på den danske musikscene.
Glæd jer til et musikalsk nærvær med sprudlende energi og dansevenlige rytmer


Besætning

Moussa Diallo (bas/vokal), Mikkel Nordsø (guitar) og Marco Diallo (trommer)

Jake Green Band
Intimkoncert

Jake Green Band 
Intimkoncert

Kl. 20.00 / entré 130,- FORSALG

Jake Green Band
Kl. 20.00 / entré 130,- send en mail til billet@mojo.dk

Jake Green Band:
Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet den tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge groovy shuffles og hjerteskærende slow blues der giver genlyd i både krop og sjæl.

Jake Green Band udgav i Oktober 2015 deres første studio plade med 12 original numre, som opfølger på deres 2011 live plade; Live at Malmo Festival.

Medlemmerne i bandet spænder over 30 år i alder og professionel erfaring i musik industrien. Det er måske det der giver den unikke kombination af solidt, tradionelt blues håndværk med elementer af andre stilarter fra de sidste 30 år.

Sanger og guitarist Jakob Green blev udnævnt til "Årets bluesnavn 2017" og har spillet med mere eller mindre alle på den danske blues scene, ikke mindst som vært på den legendariske torsdags blues jam på Mojo blues bar i København, siden 2006. Jakob har også svinget sin signatur grønne Gibson guitar på udenlandske scener, i blandt andet Austin, New York, London, Norge, Thailand, Italien og Spanien til megen ros.

Trommeslager Hans Rosenberg har indspillet over 160 plader og har spillet over hele verden med navne som Nanook, Teitur, Uffe Steen og Rasmus Lyberth Band.

Bassist Jens Simonsen er uddannet på Musicians Institute of California og har turneret verden tynd og indspillet utallige plader som både musiker, producer og lydtekniker.

Ud over koncerter i hele Danmark og Norge, har bandet desuden spillet på et hav af festivaller, senest Copenhagen blues festival, Odense Jam Days, Randers City Blues festival, samt Malmø festivallen - og har spillet support for Kenny Wayne Shepherd band, George Thorogood, og Walter Trout.

Website: www.jakegreen.dk

MOJO åbner kl.19.00 denne aften.
Husk, musik skal høres live - når det endeligt er muligt