Forrige dag Lørdag 10/07 Næste dag

Las Palmeras
"Blues Matiné"

Las Palmeras 
''Blues Matiné''

Kl. 15.00 / entré 50,- FORSALG

10.7 kl. 15.00 Las Palmeras 50,- billet@mojo.dk
Der var engang tre musikalske mennesker som helt ufrivilligt havde fået "ferie" - og ligesom cykelryttere i moderne sport der holder hviledag med en lille hyggelige cykeltur på 60-80 kilometer - tog de herrer chansen og fik tid til at spille yndlingsmusik i en specialkonstellation. Ronni Boysen, Rune Højmark og Thomas Crawfurd mødtes med en spolebåndoptager og spillede det ene vidunderlige obskure nørde-nummer efter det andet. På båndet kunne man bagefter høre numre som Kurt Weills September Song, Doris Day-hittet, Secret Love, der var vist osse en Albert Collins-guitarblues, plus noget cubansk Manuel Galbán. Et overflødighedshorn af den lækreste "Elevatormusik" mixet med exotica-filmmusik og egne kompositioner.

En ny trio blev født, og denne lørdag er der "efterandenbølgen" Mojo debut for Las Palmeras, nu med Bas:
Morten Ankarfeldt er en af de mest efterspurgte bassister herhjemme og har bla. spillet med Søs Fenger, Nikolaj Bentzon, James Harman og Jesper Thilo og en uendelig række Moj Jams og Blueskonstelaioner.
Det bli'r en helt og aldeles anderledes Mojo aften - det bliver så anden gang nogensinde at bookeren på MOJO har tillader så meget instrumental musik frivilligt - men det er skisme svært at lade være.

Der er nu plads til ca. 60 fortrinsvis siddende gæster så tøv ikke for længe med at bestille billet, send en mail til billet@mojo.dk
Der er stadig lidt Corona at forholde sig til så der skal vises gyldigt Coronapas,
man skal sidde ned og der må desværre ikke danses.

Alle får naturligvis svar på deres mail, men vi(jeg) maner til tålmodighed, da MOJOs 'bemanding' ikke er fuldtallig pga den begrænsede aktivitet.

På forhånd mange tak for tålmodigheden.
Mojo åbner kl. 14.00, koncerten starter kl. 15.00
- kl. 20.00 starter næste koncert - med Trainman Blues og Mojo lukker ca. 24.00

Billeter via mailen mojo@mojo.dk

Besætning

Morten Ankarfeldt (bas), Ronni Boysen (gui), Rune Højmark (gui) og Thomas Crawfurd (d)

TrainMan Blues

TrainMan Blues

Kl. 20.00 / entré 120,- FORSALG

Denne lørdag aften kan man høre et af landets nyere Blues bands med supervokalisten Richard Farrell i front, flankeret af motherf...er blues guitaristen Ronni Boysen - som har vundet flere priser som guitarist- ingen nævnt ingen glemt.

Der er nu plads til ca. 60 fortrinsvis siddende gæster så tøv ikke for længe med at bestille billet, send en mail til billet@mojo.dk
Der er dog stadig lidt Corona at forholde sig til så der skal vises gyldigt Coronapas, man skal "primært" sidde ned og der må desværre ikke danses.

*NB! Alle får naturligvis svar på deres mail, men vi(jeg) maner til tålmodighed, da MOJOs 'bemanding' ikke er fuldtallig pga den delvise nedlukning.
På forhånd mange tak for tålmodigheden.
Mojo åbner kl. 19.00, koncerten starter kl. 20.00 og Mojo lukker ca. 24.00
Trainman Blues er et blues projekt søsat af den irske sanger Richard Farrell, og den danske producer/bassist Laust "Krudtmejer" Nielsen, der i 2018 har vundet både en Danish Music Award, for Årets Bedste Blues Album, samt to dage efter, Danish Blues Challenge.

Richard og Laust spillede deres første koncert i December 2016 på Charlie Scotts Bar i København. En koncert der sparkede idéerne i gang, om at lave et nyt blues band. En aftale blev lavet, og hurtigt var den første sang "Wholesome Treat" skrevet. Over de næste 3 måneder, var stort set alle sangene til debut albummet skrevet og produceret. I August 2017 blev første single 'Out Of Dust' udgivet, mens sidste hånd blev lagt på albummet. Der blev fulgt op med 3 singler og videoer, inden debutalbummet blev udgivet i Marts 2018.