Forrige dag Lørdag 05/09 Næste dag

Jake Green Band
Intimkoncert

Jake Green Band 
Intimkoncert

Kl. 20.00 / entré 150,- FORSALG

Indtil vi kan åbne for fuld skrue, har vi besluttet at afholde en række intimkoncerter, som naturligvis imødekommer de officielle krav til afstand etc. Så vi har købt håndsprit i spandevis og hyret Danmarks bedste musikere, og denne aften har vi fornøjelsen af ‘Jake Green Band’. Entré 150 kr - Send mail til mojo@mojo.dk

Jake Green Band:
Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet den tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge groovy shuffles og hjerteskærende slow blues der giver genlyd i både krop og sjæl.

Jake Green Band udgav i Oktober 2015 deres første studio plade med 12 original numre, som opfølger på deres 2011 live plade; Live at Malmo Festival.

Medlemmerne i bandet spænder over 30 år i alder og professionel erfaring i musik industrien. Det er måske det der giver den unikke kombination af solidt, tradionelt blues håndværk med elementer af andre stilarter fra de sidste 30 år.

Sanger og guitarist Jakob Green blev udnævnt til "Årets bluesnavn 2017" og har spillet med mere eller mindre alle på den danske blues scene, ikke mindst som vært på den legendariske torsdags blues jam på Mojo blues bar i København, siden 2006. Jakob har også svinget sin signatur grønne Gibson guitar på udenlandske scener, i blandt andet Austin, New York, London, Norge, Thailand, Italien og Spanien til megen ros.

Trommeslager Hans Rosenberg har indspillet over 160 plader og har spillet over hele verden med navne som Nanook, Teitur, Uffe Steen og Rasmus Lyberth Band.

Bassist Jens Simonsen er uddannet på Musicians Institute of California og har turneret verden tynd og indspillet utallige plader som både musiker, producer og lydtekniker.

Ud over koncerter i hele Danmark og Norge, har bandet desuden spillet på et hav af festivaller, senest Copenhagen blues festival, Odense Jam Days, Randers City Blues festival, samt Malmø festivallen - og har spillet support for Kenny Wayne Shepherd band, George Thorogood, og Walter Trout.

Website: www.jakegreen.dk

ℹ️ Billetkøb:
Billetbestilling via mojo@mojo.dk – sælges efter 'først til mølle'-princippet. Vi har plads til 32 gæster. Instruks om betaling gives i svarmailen fra os – husk at tjekke dit spamfilter. Vi besvarer din mail hurtigst muligt.

MOJO åbner kl.19.00 denne aften.

Husk, musik skal høres live - når det endeligt er muligt