Forrige dag Tirsdag 31/03 Næste dag

Mojo er Lukket

Mojo er Lukket

Kl. 20.00 / fri entré

Mojo er lukket pga den kraftige opfordring fra regeringen.
Vi vender stærkt tilbage med god musik når vi får grønt lys.
Følg med på hjemmesiden og facebook for info om genåbning.

Elias Bendix Release Concert

Elias Bendix Release Concert

Kl. 22.00 / entré 80,-

Du inviteres hermed til at opleve Elias Bendix udgive sin nye single live på Mojo.

Elias Bendix er sangskriver og guitarist og har levet det meste af sit liv i lande som Frankrig, Italien og Spanien hvor han har hentet inspiration til sin blåøjede soulmusik. Sammen med bandet fletter han sine umiddelbare melodier, cool akkorder og ekvilibristiske guitarspil ind i en laid back art-funk verden, der overtager rummet med hard hitting funk og tager dig med på en festlig rejse i følelsernes vold.
Elias Bendix har spillet med brassorkestre i New Orleans, deltaget i hippiefester i den mexicanske jungle, optrådt for 20.000 mennesker i Botanisk Have og jammet med Prince. Og så spiller hans opvækst i Frankrig og Italien også en rolle. For Elias Bendix mener det helt bogstaveligt, når han siger MusicUnity. Med ekvilibristisk guitarspil, funky grooves og drømmende melodier er hans mål at skabe sange, som fører lytteren bort til en fælles følelse af vi godt kan gøre verden bedre med musik ved at stå sammen trods vores forskelligheder. Derfor optræder Elias både med unge og gamle musiker og inviterer venner, bekendte og dig til at blive en del af skaberprocessen på Soulful Tuesday.


Besætning

Elias Bendix - sangskriver, vocal/guitar Anne Geertsen - keys Fredrik Hjulmand - bass Niclas Them - trommer Jonas Due - trompet Fredrik Moth - sax Oilly Wallace - sax