Forrige dag Lørdag 28/03 Næste dag

Mojo er Lukket

Mojo er Lukket

Kl. 20.00 / fri entré

Mojo er lukket pga den kraftige opfordring fra regeringen.
Vi vender stærkt tilbage med god musik når vi får grønt lys.
Følg med på hjemmesiden og facebook for info om genåbning.

Thorbjørn Risager Trio
med Emil Balsgaard og Ronni Busack Boysen

Thorbjørn Risager Trio
med Emil Balsgaard og Ronni Busack Boysen

Kl. 22.00 / entré 120,-

Thorbjørn Risager er nok Danmarks største bluessucces i nyere tid.
Hans store 7 mands orkester The Black Tornado turnerer verden rundt og indimellem dukker de op på de danske landeveje.

Denne lørdag sent i marts stiller Thorbjørn Risager op i en lidt mindre konstellation, når han sammen med sin faste makker Emil Balsgaard på klaver, har inviteret landets bedste bluesguitarist; Ronni Busack Boysen med på scenen.
- det bliver da vist ik' meget større.

Emil Baldsgård er en af landets fornemmeste repræsentanter indenfor boogie-piano stilen og sammen med Risagers konge-vokal og guitar leverer de et uimodståeligt swingende groove når de fortolker gamle blues- og New Orleans klassikere, krydret med et udvalg af Risagers egne soul/blues kompositioner.
- “Men sandheden er den, at danske Thorbjørn Risager er det tætteste, vi herhjemme kommer en blues singer-songwriter i champions league klassen”

Ronni Busack Boysen er nok landets allerbedste blues guitarist. Han er fast mand hos Mud Morganfield (Muddy Waters Søn) når han spiller i Europa. Han er leadguitarist i Kokomo Kings, Trainman Blues og Somebody's Coming - han er den guitarspillende halvdel når duoen Hans Knudsen og Ronni Boysen tager en ældgammel piano/guitar bluestradition op og han er ikke bleg for at invitere fede folk fra udlandet til en lille tour i danmark - senest så vi ham med JD Harmo på Mojo.

Reserver plads i god tid mojo@mojo.dk