Forrige dag Lørdag 26/10 Næste dag

Boo Boo Davis (USA)

Boo Boo Davis (USA)

Kl. 19.00 / entré 120,-

Bemærk Nyt Tidspunkt kl. 19.00

Boo Boo Davis har headlinet Copenhagen Bluesfestival flere gange med stor succes på Mojo.
James Boo Boo Davis er en ægte Mississippi bluesveteran og har i de senere år høstet stor ros og anerkendelse for sine flotte udgivelser. I årevis var han en del af bluesscenen i Mississippi og gjorde sig som trommeslager i bl.a. B.B. King's band. Han er efterhånden blevet 67 år, og det store gennembrud kom først i slutningen af 90'erne, da han blev signet af det anerkendte hollandske blues label "Black & Tan", hvorefter han straks blev opfordret til at droppe trommerne for kun at koncentrere sig om vokalen. I 2009 var han på Europa tour med sin nu basløse trio og dette samarbejde har kastet en forrygende CD af sig. "Aint Gotta Dime" indspillet live i studiet.


Besætning

Boo Boo Davis (hca/voc) Jan Mittendorp (guitar) og John Gerritsen (drums)

Website

www.booboodavis.com/biography.html

Jake Green Band

Jake Green Band

Kl. 22.00 / entré 80,-

Jake Green Band is not your average blues band.

Med usædvanligt garvede musikere, samt en ekstraordinær stærk vokal, har bandet den tekniske formåen til at strække sig uden for grænserne af konventionerne. Lyden af denne power trio er et kunstfærdigt mix af blues og rock, med tunge shuffles og hjerteskærende slow blues der giver genlyd i både krop og sjæl.

Medlemmerne i bandet spænder over 30 år i alder og professionel erfaring i musik industrien. Det er måske det der giver den unikke kombination af solidt, tradionelt blues håndværk med elementer af andre stilarter fra de sidste 30 år.


Sanger og guitarist Jakob Green har spillet med mere eller mindre alle på den danske blues scene, ikke mindst som vært på den legendariske torsdags blues jam på Mojo blues bar i København, siden 2006. Jakob har også svinget sin signatur grønne Gibson guitar på udenlandske scener i Austin, New York, London, Thailand og Spanien til megen ros.

Trommeslager Hans Rosenberg har indspillet over 160 plader og har spillet over hele verden med navne som Nanook, Teitur, Uffe Steen og Rasmus Lyberth Band.

Bassist Jens Simonsen er uddannet på Musicians Institute of California og har turneret verden tynd og indspillet flere hundrede plader som både musiker, producer og lydtekniker.


Besætning

Jake Green (guitar/vokal), Jens Simonsen (bas) og Hans Rosenberg (trommer)

Website

www.jakegreen.dk