Forrige dag Fredag 25/10 Næste dag

Cornbread Blues Project
Catawampus

Cornbread Blues Project
Catawampus

Kl. 22.00 / entré 100,-

Hvis jeg nu siger "Harp Attack, Big Creek Slim Band, Blues Jamboree, Nande & The Big Difference," så siger du "ahh Peter Nande" "Yes" og så er det kun den ene halvdel af dette enestående Blue Project - den anden halvdel: Produceren, Trainman Blues, reggaebassisten, blues-jam bassisten, eller især bassisten Laust Krudtmajer Nielsen - meritterne for de 2 mand er mange og de sammenhæng de har optrådt i er endnu flere - og SAMMEN har de skabt det her helt unikke Cornbread bluesproject bygget op over loops, beats skøre ideer og gode sangere, alt sammen med Blues i nævneren.
Denne fredag sent i Oktober er der Mojo debut til det 6 mand store orkester stærkt besat på alle pladser.
Tjek dem ud de er på vej i en særdeles spændende retning og hvem ved hvor det ender
- vi er nogen der allerede har snuset til en video med Jimmy Burns - hvem snuser du til :)

The Cornbread Project har skabt en ny og frisk tilgang til den traditionelle blues med deres album “Catawampus”. De tager tidens produktions teknikker (samples, beats, ambience m.m.) som er velkendt fra pop, R&B, reggae og dancehall og blander det med blues og roots. Resultatet er groovy, vellydende og danse-venlig neo-blues.
Projektet/bandet er dannet af musiker/producer duoen Laust Krudtmejer og Peter Nande som en aften på Mojo i 2017 udvekslede idéer om at udvide grænserne for den blues de begge holder så meget af. Bandet havde deres debut på Blues Alive festivalen i September og Bluesnews omtalte koncerten som den bedste og mest interessante. http://www.bluesnews.dk/koncertanmeldelse-blues-alive-festival-haandvaerkerforeningen-horsens/

The Cornbread Project er et seks mands band der frontes af de tre sangere Sahra da Silva, Richard Farrell og Peter Nande. På guitar den fantastiske Rune Højmark, samt den erfarene og top svingende rytmesektion bestående af bassisten Laust Krudtmejer og trommeslageren Marco Diallo.
På Mojo kan du forvente en blues koncert ud over det sædvanlige! Det bliver Cornbreads original numre blandet med klassikere som f.eks. Hookers "Hobo Blues”, Muddy’s “Mannish Blues” og Rollin’ and Tumblin’ der har fået en friskt og frækt twist. Kom glad og hør The Cornbread Project’s debut koncert på Mojo d. 25 oktober - det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige.


Besætning

Sahra da Silva - vocal/keys Richard Farrell - vocal/guitar Peter Nande - vocal/harmonica/SPD/percussion Nicklas Kure - guitar Laust Krudtmejer Nielsen - Bass Drums - Marco Diallo

Friday Late Night ved
Alexander Woods

Friday Late Night ved
Alexander Woods

Kl. 01.00

Friday Late Night med Alexander Woods

Alexander Woods spiller late night for natteravnene der bare ikke kan få nok - han starter så hurtigt som det kan lade sig gøre efter aftenens orkester. Hæng ud , kig ind, der er også billig fadøl.

I et imaginært broderskab mellem Tom Misch og Paolo Nutini, skal du forestille dig en tredje lillebror der længe har kigget de 2 brødre over skulderen og nu sparker døren ind.
Alexander Woods er håndspillet soul-pop m. funk-vibes, og du er ikke i tvivl om, hvem du lytter til, så snart Woods enten åbner munden eller slår guitaren an.