Forrige dag Lørdag 19/10 Næste dag

TrainMan Blues

TrainMan Blues

Kl. 22.00 / entré 90,-

Trainman Blues er et blues projekt søsat af den irske sanger Richard Farrell, og den danske producer/bassist Laust "Krudtmejer" Nielsen, der i 2018 har vundet både en Danish Music Award, for Årets Bedste Blues Album, samt to dage efter, Danish Blues Challenge.

Richard og Laust spillede deres første koncert i December 2016 på Charlie Scotts Bar i København. En koncert der sparkede idéerne i gang, om at lave et nyt blues band. En aftale blev lavet, og hurtigt var den første sang "Wholesome Treat" skrevet. Over de næste 3 måneder, var stort set alle sangene til debut albummet skrevet og produceret. I August 2017 blev første single 'Out Of Dust' udgivet, mens sidste hånd blev lagt på albummet. Der blev fulgt op med 3 singler og videoer, inden debutalbummet blev udgivet i Marts 2018.

Den musikalske tilgang fra Richard og Laust, har dybt forskellige rødder. Richard kommer fra en klassisk tilgang, med sine rødder i blues, soul, og jazz. Hvor Laust har sin baggrund i blues, reggae, hip hop, med 15 år som session musiker. Med hver deres forcer, samt Lausts visioner og øre for bluesproduktioner, sammen med Richards melodiske og tekstmæssige evner, har Trainman Blues et stærkt og alsidigt fundament.

Live er guitarist Ronni Boysen, og trommeslager Thomas Crawfurd med. Ronni er en hjørnesten i dansk og europæisk blues, kendt vidt og bredt for sit spil med bl.a. Mud Morganfield, Kokomo Kings, og James Harman. Thomas er en fantastisk kreativ og tænksom trommeslager, med mange lag i sit spil, der inkluderer en percussion. Thomas spiller til dagligt med Fried Okra Band, og har også spillet med internationale navne, som Jimmy Burns og Gene Taylor.

Besætning

Richard Farrell (gui/voc), Ronni Boysen (gui), Laust Nielsen (bas), Thomas Crawfurd (drums)

Website

https://www.youtube.com/watch?v=2MFwT1d7Rlc