Forrige dag Lørdag 27/07 Næste dag

Blues Cruise med Kenn Lending

Blues Cruise med Kenn Lending

Kl. 19.00 / entré 160,- FORSALG

I samarbejde med Mojo i København, byder Canal Tours i 2016 på nogle forrygende blues cruises med nogle af landets bedste bluesmusikere. Tag med og nyd den evigt unge musikgenre, der har inspireret alle fra Elvis til Led Zeppelin.

Denne lørdag i Juni er det legendariske Kenn Lending der sejer den dejlige tur gennem kanalerne mens han levere bundsolid blues.

I løbet af de 75 minutter, som turen varer, kan du lytte til skøn blues med nogle af de bedste artister mens båden roligt sejler igennem Københavns kanaler.

Turen foregår den sidste lørdag i hver måned fra maj til september. Kom ombord på vores flotte båd og få en unik oplevelse
Afgang fra: Gammel Strand
Læs mere på linket herunder.

Website

www.stromma.dk/kobenhavn/temature/blues-cruise/

Kenn Lending Blues Band

Kenn Lending Blues Band

Kl. 22.00 / entré 90,-

Hvis man overhovedet kan tale om en skandinavisk "Bluesmand", må Kenn Lending være noget af det tætteste man kan komme på dette begreb. I det sydlige USA er en bluesmand en musiker, som lever med sin musik fuldt ud. En der kan begejstre og bevæge sit publikum ved enhver lejlighed, om det er til alvor eller fest, og som i øvrigt er blevet lært op af en ældre bluesmand i de "hemmeligheder" og traditioner, der kan føres direkte tilbage til de afrikanske slaver. For at være vaskeægte, skal man dog også være født og opvokset i USA's sydstater, men det er også det eneste man ikke kan sige om Kenn Lending. Han er nemlig født og opvokset på stenbroen i København, hvor han startede sin musikalske karriere helt tilbage i tresserne.
Her mere end 40 år senere spiller Kenn Lending Blues Band stadig noget af det hotteste Chicago inspirerede blues du kan finde i Danmark


Når Kenn Lending går på scenen med sit blues band denne aften, har han spillet over 500 koncerter i disse lokaler. Første gang var under Copenhagen Jazz Festival 1984, da stedet hed ”Rådhuskroen” og bandet stod på gulvet. Det var nemlig også første gang et rigtigt blues band gav koncert på det ældgamle og legendariske værtshus.

Kenn Lending var allerede internationalt kendt som Champion Jack Dupree's guitarist og kunne derfor tilføre huset en række af tidens store bluesnavne. Ud over jævnlige besøg af makkeren Champion Jack Dupree, kan nævnes legendariske aftener med Louisiana Red, Aron Burton, Janice Harrington m.fl. - og altid med Kenn Lending Bues Band som kompetent backing.

Kenn Lending Blues Band har nemlig i alle årene stået som garant for autentisk afro-amerikansk bluesmusik. En improviserende kontemporær måde at spille blues på, der sørger for at musikken aldrig lyder helt ens fra gang til gang. Bandet har derfor i alle årene haft et stort stampublikum og altid trukket fuldt hus.

Selvom medlemmerne af Kenn Lending Blues Band har været skiftene i årenes løb, har bandets unikke sound aldrig ændret sig. I dag, som siden starten i 1980, består kvartetten af nogle af landets bedste musikere, nemlig:

Besætning

Kenn Lending (guitar/vokal), Michael Sunding (keys/vokal), Dan Rasmussen (bas) og Esben Duus (trommer)

Website

www.lending.dk