Forrige dag Lørdag 29/06 Næste dag

Blues Cruise med Copenhagen Slim og Alain Apaloo

Blues Cruise med Copenhagen Slim og Alain Apaloo

Kl. 19.00 / entré 150,- FORSALG

I samarbejde med Mojo i København, byder Canal Tours i 2016 på nogle forrygende blues cruises med nogle af landets bedste bluesmusikere. Tag med og nyd den evigt unge musikgenre, der har inspireret alle fra Elvis til Led Zeppelin.

Denne lørdag i Juni er det Copenhagen Slim og Alain Apaloo der rejser den dejlige tur gennem kanalerne mens de spiller deres fede blues.

I løbet af de 75 minutter, som turen varer, kan du lytte til skøn blues med nogle af de bedste artister mens båden roligt sejler igennem Københavns kanaler.

Turen foregår den sidste lørdag i hver måned fra maj til september. Kom ombord på vores flotte båd og få en unik oplevelse
Afgang fra: Gammel Strand
Læs mere på linket herunder.

Website

www.stromma.dk/kobenhavn/temature/blues-cruise/

Copenhagen Slim Band

Copenhagen Slim Band

Kl. 22.00 / entré 90,-

Nisse Thorbjørns Band, Copenhagen Slim Band, har efterhånden mange år på bagen og bliver flittigt brugt som backing af diverse blues headlinere fra især Chicago, når de besøger Skandinavien.
I 2013 var det den store svenske Åmål Blues Festival, der fik besøg af Copenhagen Slim Band i selskab med Muddy Waters' tidligere lead guitarist, John Primer, der var på toppen af plakaten.
I 2014 har Nisse Thorbjørn optrådt med John Primer, Jimmy Burns og guitarlegenden Lurrie Bell, og derudover er det blevet til en hel del solokoncerter og band koncerter.

Besætning

Nisse Thorbjørn(vokal/mundharpe/guitar), Rune Højmark (guitar), Fredrik Damsgaard (bas) og Michael Strange (trommer)

Website

www.cphslim.com