Forrige dag Fredag 12/04 Næste dag

Bror Gunnar Jansson (Sverige)

Bror Gunnar Jansson

Kl. 19.00 / entré 120,-

Billetter til denne koncert kan også købes hos Ticketmaster - Brug linket nederst på denne side.
Det prisvindende svenske Blues Fænomen, Bror Gunnar Jansson spiller guitar, trommer og synger samtidig.
Hans utrolige oneman-show har taget publikum med storm over hele Europe, og nu får danske koncertgængere endelig chancen for at opleve den anmelderroste musiker. Bror Gunnar Janssons intense og fandenivoldske hybrid mellem garagerock, blues, country og folk, leveret med stort nærvær og nerve, er en oplevelse, man ikke må misse!
I 2019 udgiver han nyt album (The Found My Body in a Bag) og drager på en omfattende turné med koncerter i Sverige, Danmark, Tyskland, Holland, Canada og USA.
Bror Gunnar Jansson har de seneste to år fortsat med sine store landevindinger internationalt - først og fremmest i Frankrig. Han har solgt over 20.000 fysiske albums, fået over 2. mio streams og han har medvirket i blandt andet Canal+, Rolling Stones Magazine, Elle og optrådt på flere prestigefyldte festivaler i mange europæiske lande. I 2017 udgav han to nye albums og spillede 70 koncerter på sin releaseturné - i 2019 fortsætter han samme høje tempo og kommer i den forbindelse altså også til Danmark.
Website

www.ticketmaster.dk/event/MOJ1204?language=da-dk
www.facebook.com/brorgunnarjansson
www.brorgunnar.com
https://gaffa.se/recension/117386/dags-att-bluesdoldisen-kliver-in-i-rampljuset/

The Fried Okra Band

The Fried Okra Band

Kl. 22.00 / entré 80,-

Igen kommer der Fried Okra til Mojo.
Med frisk energi fra en lille tur til Finland i marts kommer trioen tilbage til arnestedet. Der serveres friske stykker okra i form af nye og gamle sange fra Fried Okras egen hånd.

Der er et lille gran af alt muligt i den blues, som serveres af Fried Okra med Morten Lunn på guitar, sang og enstrengs-diddley bo, Thomas Crawfurd på trommer, og Anders Wallin på bas. Alternativ blues kalder nogen det.
Med inspiration hentet hos de mississippiske mestre R. L. Burnside og Junior Kimbrough har Fried Okra længe dyrket den rå og uortodokse Hill Country Blues.
Fried Okra spiller i dag sit helt eget Flatland Groove – som er titlen på en af Okras sange. Sange, der handler om politik, musik, damer, plader der ikke sælger(så godt som man ville have) og selvfølgelig favorittemaet - kærlighed, der ikke lykkes. Sange, som kan ”forbinde gode historier og skæbnefortællinger – såvel i tekst som i musik” – skrev netsiden 33 Plus i en anmeldelse.

Besætning

Morten Lunn (Guitar/diddley bow/vokal), Anders Wallin (bas) og Thomas Crawfurd (trommer/perc/mandolin)

Website

www.friedokraband.dk
gaffa.dk/anmeldelse/86067

Friday Late Night with
John Paul Rossi (I/Sco)

Friday Late  Night with
John Paul Rossi

Kl. 01.00

Denne første fredag i April starter vi en ny trend.
John Paul Rossi spiller late night for natteravnene der bare ikke kan få nok - han starter så hurtigt som dt kan lade sig gøre efter aftenens orkester. Hæng ud , kig ind, der er også billig fadøl.

John Paul Rossi er født i skotland og vokset op i Italien og spiller amerikansk blues - perfekt til Late Night Blues på Mojo i Danmark.
John Paul Rossi har spillet musik siden de spæde teenage år og har især fokuseret på sangen -guitaren følger fint med og inspirationen er hentet hos de store drenge Dylan, Cohen, John Martyn, Nick Drake, Neil Young, CCR, Clapton, The Stones, Van Morrison, Jeff Buckley og sikkert mange flere.

Website

https://www.facebook.com/John-Paul-Rossi-289204714430750/