Forrige dag Lørdag 13/07 Næste dag

Kenn Lending Blues Band
Feat. Anders Gaardmand
JUBILÆUMSKONCERT
Copenhagen Jazzfestival

Kenn Lending Blues Band 
Feat. Anders Gaardmand
JUBILÆUMSKONCERT
Copenhagen Jazzfestival

Kl. 22.00 / entré 150,-

Det er dagens sene Jazzfestival koncert og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk
Der åbnes for adgang til koncerten kl.21.45 (så vi kan nå at lufte ud efter første koncert)
- reservationer holdes til kl.22.30

På præcis denne dato for 40 år siden kickstartede Kenn Lending Blues Band - det der i dag er historie - 40 år med Rådhuskroen/Mojo
Kenn har spillet et utælleligt antal koncerter på Mojo - spørg ham han tæller.

Hvis man overhovedet kan tale om en skandinavisk “Bluesmand”, må Kenn Lending være noget af det tætteste man kan komme på dette begreb. I det sydlige USA er en bluesmand en musiker, som lever med sin musik fuldt ud. En der kan begejstre og bevæge sit publikum ved en hver lejlighed, om det er til alvor eller fest, og som iøvrigt er blevet lært op af en ældre bluesmand i de “hemmeligheder” og traditioner, der kan føres direkte tilbage, til de slavegjorte afrikanere i de amerikanske sydstaters plantager. For at være vaskeægte, skal man dog også være født og opvokset i USA’s sydstater, men det er også det eneste man ikke kan sige om Kenn Lending. Han er nemlig født og opvokset på stenbroen i København, hvor han startede sin musikalske kariere helt tilbage i tresserne.

Besætning

Kenn Lending (guitar/vokal), Henrik Kjelin (hammondorgel) Svennie Svafnisson (bas) og Jacob Vikkelsø (trommer) Anders Gaardmand (sax)

Website

www.lending.dk