Forrige dag Onsdag 10/07 Næste dag

MusikOrkesteret med
Paul Banks, Jørgen Lang og Martin Andersen
COPENHAGEN JAZZFESTIVAL

MusikOrkesteret med
Paul Banks, Jørgen Lang og Martin Andersen
COPENHAGEN JAZZFESTIVAL

Kl. 19.00 / entré 150,-

Det er onsdag og der er Jazzfestival og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk - Mojo åbner kl.18.00 reservationer gælder til 18.30.
Der er udskiftning (vi tømmer lokalet og lufter ud) før næste koncert medmindre man har betalt/reserveret til hele aftenen.
Man kan reservere en siddeplads ved at skrive til billet@mojo.dk så bliver der svaret retur så hurtigt som billetmanden kan nå det.

I første halvdel af 80'erne var MUSIKORKESTRET landets travleste orkester med 250 årlige koncerter og festivaloptrædener. Gruppens varemørke var virtuost spil, uforudsigelige og frygtløse kollektive improvisationer, melodiøse sange - og ikke mindst et medrivende groove. De fire personligheder indtog de største og mindste scener med samme spilleglæde og selvfølgelighed. MUSIKORKESTRET indspillede 3 albums, men bandet er et udpræget liveorkester, og deres unikke sammensætning af akustiske instrumenter og brede publikumsappel er stadig enestående på den danske musikscene.

I de mellemliggende 25år (nu er der gået 40+) var der mange der forgæves forsøgte at samle dem igen. I december 2010 spillede gruppen noget de selv døbte deres "25-års-pause-jubiløumskoncert" hos deres gamle venner på Platancaféen i Vordingborg.

Her på Mojo har de optrådt en del gange siden den famøse gendannelse.

Besætning

Paul Banks, guitar & vokal, J�rgen Lang, mundharpe & vokal, Martin Andersen, violin

SP JUST FROST feat.
Tricia Boutté og Fessor
Copenhagen Jazzfestival

SP JUST FROST feat. 
Tricia Boutté og Fessor
Copenhagen Jazzfestival

Kl. 22.00 / entré 150,-

Det er dagens sene Jazzfestival koncert og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk
Der åbnes for adgang til koncerten kl.21.45 (så vi kan nå at lufte ud efter første koncert)
- reservationer holdes til kl.22.30

SP JUST FROST feat Tricia Bouté og Fessor og
Nok landets fedest swingende trio, det gynger, bobler og syder når de tre mand folder sig ud på en scene, godt pakket ind i glimmer og lyskæder
Når det så ovenikøbet er Jazzfestival og de har Trica Boutté med - og Fessor, så stikker det jo helt a'
Tricia Boutté er en verdens-stjerne og hun kalder sig også Sista Teedy og omtaler sig selv som en Divasaurus. Hun synger helt fantastisk - hun er alsidig - hun er blues - hun er soul - hun er gospel og ikke mindst jazz. Tricia er kort sagt en dejlig diva - så hvad kan man ønske sig mere fra en sangerinde der kommer fra New Orleans, hvor hun er født og opvokset i en særdeles musikalsk familie. Fessor er kort fortalt landets bedste basunist.

Besætning

Tricia Boutté (usa) (voc) Fessor (basun) SP (bas) Esben Just (vokal/piano) S�ren Frost (trommer)