Forrige dag Tirsdag 09/07 Næste dag

Poul Halberg Powertrio
Copenhagen Jazzfestival

Poul Halberg Powertrio
Copenhagen Jazzfestival

Kl. 19.00 / entré 175,-

Det er Jazzfestival og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk
Mojo åbner kl.18.00 reservationer gælder til 18.30. Der er udskiftning (vi tømmer lokalet og lufter ud) før næste koncert medmindre man har betalt/reserveret til hele aftenen.

Poul Halberg Powertrio
Showtime Kl. 19.00 Mojo ĂĄbner kl. 18.00

Omtalen herunder er ikke helt ny - men nok lige gældende:
Sangene på det seneste album, "PsychElectric Journey", fra Powertrioen er ligesom på forgængeren "Strange Brew" hentet fra en af rock'ens allermest kreative og turbulente perioder fra 1966-1970.

Her blev inspirationen og grobunden skabt for meget af den rock og pop, vi lytter til i dag - med navne som Jimi Hendrix, Cream, The Doors, The Beatles, Blind Faith etc., og mange af de bedste sange fra den periode står som milepæle i rockhistorien den dag i dag. Det har endnu engang inspireret tre af de mest kreative og erfarne musikere herhjemme:

"PsychElectric Journey" er ligesom det forrige album fra Powertrioen indspillet på få dage, for at koncentrere glæden og erfaringen fra de mange koncerter. Kom forbi og oplev trioens versioner af bl.a. "Hello I Love You", "Voodoo Child", "Dear Prudence" og "Strange Brew".

Besætning

Poul Halberg - vokal og guitar, Jesper Thomsen - trommer, Jette Schandorf - bas

Joachim Svensmark Trio

Joachim Svensmark Trio

Kl. 22.00

Det er dagens "sene" Jazzfestival koncert og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk Der åbnes for adgang til koncerten kl.21.45 (så vi kan nå at lufte ud efter første koncert) - reservationer holdes til kl.22.30

Tidligere i år udgav Joachim Svensmark sin første single.
Denne fredag i december kan man høre meget mere af hans talentfulde guitarspil i en fed fed fed trio- konstellation med Søren Bøjgaard og Troels Drasbæk.

Det bliver en aften med blues, rock og soul og alt hvad der kan gemme sig i sprækkerne derimellem.

Joachim Svensmark har siden han var 13 ĂĄr spillet guitar sĂĄ det gik som ringe i vandet nĂĄr han trĂĄdte op pĂĄ scenen.
Siden 2019 har Joachim Svensmark været fast guitarist i Thorbjørn Risager and the Black Tornado. Her traf han bassisten Søren Bøjgaard, og sammen med Troels Drasbæk på trommer udgør de en trio der blander inspirationen fra alt det gode blues og soul-musik, som de til hverdag bedriver i TR&TBT, med Joachims originale sange.

Besætning

Joachim Svensmark (guitar/vokal), Søren Bøjgaard (bas) og Troels Drasbæk (trommer)