Forrige dag Lørdag 06/07 Næste dag

Big Creek Slim - Band
Copenhagen Jazzfestival

Big Creek Slim - Band
Copenhagen Jazzfestival

Kl. 22.00 / entré 150,-

Det er lørdag og det er jazzfestival og Big Creek Slim står på scenen - det koster 150,-
Det er dagens "sene" Jazzfestival koncert og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk Der åbnes for adgang til koncerten kl.21.45 (så vi kan nå at lufte ud efter første koncert) - reservationer holdes til kl.22.30

Big Creek Slim fremstår som lidt af et mysterium. Han taler blues-sproget så flydende og autentisk, at hans opvækst ved danske Ikast virker helt forrykt. Visse musikere er gode til at lade som om, men Big Creek Slim's blues er så præcis og personlig, at den er hinsides attitude og teknik. Han fremfører både klassikerne fra genren og egne sange med en urkraft, der kan tage pusten fra de fleste.
Big Creek Slim har modtaget en regn af priser - bl.a. prisen som årets danske bluesnavn, tre DMA statuetter for bedste blues album, samt han har vundet "Danish blues challenge". Senest blev hans to albums "Migration Blues" og "2020 Blues udnævnt til de to bedste blues albums i 2021 af amerikanske Blues Junction.
Med sig, har han sit band der består af mundharpespilleren Peter Nande, bassisten Jaska Prepula og trommeslageren Mikko Peltola. De vil spille numre fra Creek's store bagkatalog samt nogle af de gamle Chicago Blues klassikere.

Besætning

Big Creek Slim (gui/voc), Peter Nande (hca/kor), (bas) og Mikko Peltola (trommer)

Website

https://www.straightshooter.dk/big-creek-slim-hyldes-med-arets-album-2021/