Forrige dag Torsdag 07/03 Næste dag

Paul Banks og HP Lange

Paul Banks og HP Lange

Kl. 19.00 / entré 125,-

Det er tidlig torsdag og det koster 125,- man kan reservere en plads ved at skrive til billet@mojo.dk

Denne tidlige torsdag kan man opleve to af landets ypperligste ud√łvere af original h√•ndspillet roots musik.
Det få's ik bedre - Paul Banks ER landets allerbedste fingerspilsguitarist og med 7-8 pladeudgivelser i eget navn er der et hav af originale numre at kaste sig over. Med sig har han HP Lange fra Jylland som siden han var en lille knægt (nu er han en stor knægt) har kigget dybt i rootsblues gryden - når han altså ikke havde travlt med at dyrke alt muligt andet ude på landet.
Vi kender nok HP Lange bedst fra sine mange Mojo optrædener med band.
Denne Torsdag f√łr Jam'en f√•r I Paul Banks og HP Lange - sammen p√• slap line.

Besætning

Paul Banks (guitar/vokal) HP Lange (gui/voc)

Website

www.paulbanks.dk

Blues Jam ved
Ace of Blues

Blues Jam ved 
Ace of Blues

Kl. 22.00 / entré 20,-

Det er torsdag det er jam det koster 20,-
Kan du være her kl. 21.00 så kan du reservere en plads via billet@mojo.dk

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden st√•et med ansvaret som v√¶rt, heriblandt Thorbj√łrn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og s√•gar Troels Jensen. Under de sidste √•rs nedlukninger har det nok v√¶ret den begivenhed vi har savnet mest.

Ace of Blues styrer l√łjerne.

The Ace of Blues er et alsidigt bluesband, hvor de erfarne medlemmer konstant s√łger at tage boogien til nye uanede h√łjder, og give publikum en medrivende oplevelse.

Dette er ikke mindst tilfældet når de med sikker hånd styrer Mojo's traditionsrige torsdags-jam. Bandets filosofi er enkel: en jamaften er en hyldest til musikken og dem der spiller den - og alle er velkomne!

Hvad enten det garvede orkester smækker trumf på med en opdatering af Chicago-bluesen eller har nogle esser i ærmet med den hårde Delta-stil, så er en ting sikkert:

The Ace of Blues tager stikket hjem!

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Simon √ėrregaard: (voc/tr), Thomas Lago: (guitar), Thomas von Magius: (bas),Thomas Melau: (voc/hca) Marvin Radford (piano/voc)