Forrige dag Onsdag 29/11 Næste dag

Mojo Comedy Club

Mojo Comedy Club

Kl. 19.00 / fri entré

Så er der Mojo Comedy Club
Vi prøver noget nyt (for Mojo) Stand up Open Mic.
En stribe tilmeldte komikere træder op - styret af aftenens værtDer er fri entré og vi åbner kl.18.00. Af hensyn til de optrædende, lukkes baren under showet kl.19.00

Copenhagen Slim

Copenhagen Slim

Kl. 22.00 / fri entré

Når du møder Nisse Thorbjørn, bliver du ramt af hans kraftfulde stemme, verdensklasse mundharpe, guitarens moderne groove og hans musikalske overskud. Nisse Thorbjørn har brugt år på at forfine det musikalske udtryk. Der er noter fra blues, folk og soul, men det er Nisse Thorbjørns helt egen sound.

Nisse Thorbjørn er en af vinderne af "Årets Danske Bluesnavn prisen" og har medvirket på det "Danish Music Awards" vindende album "Trainman Blues" fra 2018. Han har turneret i det meste af Europa, Australien og Mexico under navnet Copenhagen Slim og har delt sin musik med en stor gruppe mennesker fra hele verden.

Som mundharpespiller har Nisse Thorbjørn lært fra mestrene fra Chicago's bluesscene, han har turneret i Europa som mundharpist med John Primer og flere andre amerikanske blues navne.

For nylig har selv Chad Smith fra The Red Hot Chili Peppers nydt Nisse Thorbjørn live. Han blev så glad for, hvad han hørte, så han bad om at være gæst. Heldigvis blev det optaget på video.
Se den her: https://fb.watch/ndctdZWxzU/

Nisse Thorbjørns musik er levende, og derfor valgte han at indspille sit seneste album med udelukkende "one takes", netop for at det skulle føles "live" og helt ægte. Se ham indspille sit album “Lost Highway” her: https://www.facebook.com/CopenhagenSlim/videos/1442733559254689


Besætning

Nisse Thorbjørn(vokal/mundharpe/guitar)

Website

https://cphslim.wixsite.com/music