Forrige dag Fredag 01/09 Næste dag

Copenhagen Slim Band
(Danmark)

Copenhagen Slim Band

Kl. 22.00 / entré 100,-

Copenhagen Slim (DK)
"Copenhagen Slim" som han kaldes, når han turnerer i Tyskland, Sverige, Norge, Schweiz, Holland, Belgien eller andre steder i verden, spiller både guitar, mundharpe og synger fantastisk, med en "oldschool" og samtidig unik klang.
Han har i 2019/2020 blandt andet turneret i Australien, hvor han leverede 30 solokoncerter i staterne New South Wales og Victoria, med optrædener på Echuca Bluesfestival i Sydney, Canberra og Melbourne m.fl. som den første Danske blues og Rootsartist nogensinde (så vidt vi ved).
Nisse Thorbjørns spillestil er dynamisk, aggressiv og spændende, han er inspireret af men ikke "lænket til" blues'en, og man hører både bluegrass og americana-folk i hans lyd og arrangementer.
Nisse Thorbjørn er en af vinderne af prisen som "Årets Danske Bluesnavn" og har medvirket på det DMA vindende album "Trainman Blues" (2018).
Aftenens besætning er især spændende når der til tider vil være 3 guitarer igang; Alain Apaloo Bariton guitar, Regin Fuhlendorff på guitar Copenhaegn Slim guitar og Mundharpe og bag dem, Morten Hæsum til at røre i gryderne.

Besætning

Nisse Thorbjørn - Mundharpe/Guitar/Vokal) Alain Apaloo (BaritonGui) Regin Fuhlendorf (gui) Morten Hæsum (trommer)

Website

Lyt til “Lost Highway” : https://copenhagenslim.bandcamp.com/album/lost-highway
Video: https://www.facebook.com/CopenhagenSlim/videos/1442733559254689
Web: Copenhagenslimblues.com