Forrige dag Lørdag 08/07 Næste dag

Poorboy
Jazzfestival

Poorboy 
Jazzfestival

Kl. 19.00 / fri entré

Det er Jazzfestival og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk
Mojo åbner kl. 18.00 reservationer gælder til 18.30.
Der er udskiftning (vi tømmer lokalet og lufter ud) før næste koncert medmindre man har betalt/reserveret til hele aftenen.

Guitaren på skødet og steelbaren i hånden, så enkelt kan det gøres når man har "the blues" med sig. Poorboy er ” the best kept secret ” indenfor den akustiske Blues & Roots scene. Han er en af landets bedste lapsteel guitarister og genfortolker traditionel amerikansk musik lige fra Blind Willie Johnson til Lead Beally. Folk'music med nerve, nærvær og eminent slideguitar.
- og så er han også frontmand i det meget festlige orkester Tobacco.

Besætning

Poorboy (guitar/vokal)

Sahra da Silva & Band
Copenhagen Jazzfestival

Sahra da Silva & Band
Copenhagen Jazzfestival

Kl. 22.00 / entré 130,-

Det er dagens sene Jazzfestival koncert og man kan reservere plads ved at skrive til mailen billet@mojo.dk - Der åbnes for adgang til koncerten kl.21.45 (så vi kan nå at lufte ud efter første koncert) - reservationer holdes til kl.22.30

Københavnske Sahra da Silva, har i mere end et årti været en etableret del af den danske bluesscene. Hun har optrådt med et utal af danske soul-og blues artister, heriblandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl.

I juni 2020 udgav Sahra det anmelderroste album #blueswoman, som rummer en blanding af Sahras egne numre, samt et par fortolkninger af gamle klassikere, og hun var desuden nomineret til en Danish Music Award Blues 2021.
For tiden er hun i fuld gang med at skrive og indspille et nyt album og d.25.5. landede der en forløber for skiven, nemlig singleudspillet 'Just A Bit Crazy'

En af Sahras helt store forcer er, at hun let og ubesværet balancerer i krydsfeltet mellem soul, jazz og blues, og hun er af musikanmeldere, med rette, blevet beskrevet som et rent ‘powerhouse’, grundet den kraftfulde stemme og hendes engagerede sceneoptræden.

Tidligere har hun udgivet en EP og et album med sit daværende projekt, “Sahra da Silva & the Jagged Soul” og i 2010 optrådte hun i tv-programmet “Talent 2010“ på DR1.

Sahra er også en del af neo-blues kollektivet “The Cornbread Project”, som i 2019 udgav det DMA-nominerede album “Catawampus”. På albummet er hun i godt selskab med Troels Jensen, Big Creek Slim, Mud Morganfield og James Harman og ikke mindst hjernerne bag; Laust "Krudtmejer" Nielsen og Peter Nande.

Sahra kan opleves i mange forskellige konstellationer og projekter, men når hun swinger med bandet på Mojo, er hun i den grad på hjemmebane!
Foto: Frank Nielsen

Besætning

Sahra da Silva (vok), Rune Højmark (gui), Lasse Storgaard (keys), Laust Krudtmejer Nielsen (bas) og Jens Stoklund (trommer)