Forrige dag Lørdag 27/05 Næste dag

Mukherjee Blues med Ronni Boysen

Mukherjee Blues med Ronni Boysen

Kl. 22.00 / entré 100,-

Det er lørdag og der er Mukherjee Blues på programmet - det koster 100 og man kan reservere en plads til kl. 20.30 ved at skrive til E-mail adressen billet@mojo.dk
Oscar Mukherjee har levet og åndet blues siden han var en lille dreng. Han boede sine barndomsår i Californien, og han har nu i mange år været aktiv på den danske bluesscene. Han har fået guitar undervisning af Ronni Boysen og Rune Kjeldsen og spillet med alle fra Big Creek Slim til John Primer. I 2021 vandt han en DMA for ”årets ud af det blå” og har efteråret spillet land og rige rundt med sin guitar og sange. Hans bluesband ”Pay Day” (tidligere Mukherjee Blues) har netop udgivet det anmelderroste album ”Getting There”, som kan findes på streaming mm.

Denne aften i maj bliver dog noget lidt unikt, Oscar har nemlig samlet et stærkt hold der med sikkerhed kan garantere old-school blues af øverste skuffe. Oscar Mukherjee og Ronni Boysens eminente guitarspil dækkes solidt op af veteranerne Asmus Jensen (trommer) og Henrik Poulsen (bas). Kom glad!

Besætning

Oscar Mukherjee (gui/voc) Henrik Poulsen (bas) Asmus Jensen (drums) Ronni Boysen (gui)

Website

https://www.youtube.com/watch?v=MMoxsDwO7m8