Forrige dag Torsdag 04/05 Næste dag

Thomas Negrijn & The Whistleblowers

Thomas Negrijn & The Whistleblowers

Kl. 19.00 / entré 100,-

… Verdens første fløjterock´n´roll album på vinyl?
Det er torsdag og der er tidlig koncert med Thomas Negrijn & the Whistleblowers.
Reserver plads via mailen billet@mojo.dk eller kom og køb din billet i døren.

Hvorfor er der ikke skabt en rockfløjteplade, når næsten alle jordboere kan fløjte? Det har sangeren og komponisten Thomas Negrijn (Simcess, blue, Tam Tam Top og BL!NK, der solgte til guld i Sydkorea) tænkt alvorligt over og taget læber og guitar i brug for at skabe verdens første rockfløjte album Thomas Negrijn & The Whistleblowers ... er gået fløjten, der udgives den 30. marts 2023 af Tømrerclaus’ pladeselskab Karma Music, et af landets ældst eksisterende og uafhængige med tilhørende internetbutik - det perfekte kunstneriske match til et unikt og usædvanligt projekt.
Rygtet om Negrijns trang til fløjteri blev opsnappet af forfatteren og trommeslageren Thomas Vilhelm, der blandt andet har skrevet musikbøgerne Rock og Stjernestøv, Kulturen i karantæne, Fessor, Punktvise nedslag samt spillet med Tømrerclaus, Peter Ingemann og sin egen trio Vilhelm & Bros. Han kontaktede Negrijn for at give sine bud på de rette rytmer bag de iørefaldende fløjtestrofer. En ny og særegen konstellation i dansk rock tog form.
Derefter blev Carsten ‘Flot’ Pedersen taget i ed, en hårdtsvingende og harmonisk velfunderet bassist af ypperste nåde, der har bakket navne som Jesper Binzer (D-A-D), Mike Tramp og Kings Of Rock op samt turneret flittigt med Simcess og Tam Tam Top i 80’erne og 90’erne. The Whistleblowers blev en realitet, der dog betragter sig selv som alt andet end fløjtende ligegyldige. Tværtimod.
Albummet, der både udkommer på vinyl i sort 180 gram tryk med flot grafik af Torben Seifert og digitalt hos diverse streamingtjenester, er produceret at den svenske stjerneproducer Kalle Svensson (bl.a. The Mighty Stars, Skogen, Fridi Hellbarg) og co. produceret af den internationalt anerkendte lydtroldmand Flemming Rasmussen (Metallica, Sort Sol, Gasolin og Ritchie Blackmores Rainbow) og Thomas Vilhelm. Rockfløjtepladen er indspillet/mixet i Sweet Silence Studios af Flemming Rasmussen, der tog lettere utraditionelle metoder i brug for at forædle fløjtsfæren bedst muligt i klanglig bredformat.
… er gået fløjten består af to vidt forskellige sider: Side 1 bærer titlen DANS med et personligt og højenergisk mix af pop, glam, heavy og whistle’n’roll inklusive fløjtolkninger af Black Sabbaths Hole in the Sky og Sparks’ Amateur Hour. Side 2 er endt som Din indre biograf med stemningsprægede og mere afdæmpede fløjtekompositioner, hvor lytteren selv vælger billederne til projektoren i sin egen tonograf.
Thomas Negrijn & The Whistleblowers drager ud i verden, hvor end man vil fløjte, så DU kan møde dem et sted nær dig, hvor der MÅ og helst SKAL fløjtes. Desuden bliver det muligt at bestille pladen i signeret udgave via Booomerang.dk samt få en forsmag på den ved hjælp af tre videoer optaget og klippet af den visuelt dygtige og kreative kameramand Peter Bak, Budowski Film. Følg med fra starten af 2023 på Thomas Negrijn & The Whistleblowers’ nyoprettede Facebook side.

Se det var ikke at vente i en blues bar, men absolut værd at vente på.
Reserver plads i god tid - Hr. Negrijn er ikke en Hr. hvemsomhelst.

Besætning

Thomas Negrijn (gui/fløjt), Carsten Flot Pedersen (bas) og Thomas Vilhelm (trommer)

Blues Jam ved
Laust Krudtmejer, Sam Ghezzi og Fabian Vang

Blues Jam ved 
Laust Krudtmejer, Sam Ghezzi og Fabian Vang

Kl. 22.00 / entré 20,-

Det er torsdag og der er jam, det koster 20,-
Aftenens Kapelmester; Laust Krudtmejer har fået fornemt selskab af Italienske Sam Ghezzi og guitaristen Fabian Vang

Mojo's faste blues jam om torsdagen, er den begivenhed der har fundet sted flest gange på Mojo, siden traditionen startede for mere end 30 år siden, i september i 1992.

Flere af Danmarks mest prominente bluesnavne har under tiden stået med ansvaret som vært, heriblandt Thorbjørn Risager, Alain Apaloo, og Danny Linde, Erling Jensen, Claus Toft LP Simonsen og sågar Troels Jensen. Under de sidste års nedlukninger har det nok været dén begivenhed vi har savnet mest.

Denne torsdag er værten den prisvindende bluesbassist og producer, Laust Krudtmejer Nielsen, kendt fra bl.a. Trainman Blues, Sahra da Silva og The Cornbread Project.

Han sørger for at alle bliver taget godt imod, og jam'en bliver arrangeret bedst muligt og foregår i trygge rammer, med et særligt udvalgt hold i husbandet.

Ta dit instrument under armen og kig forbi - giv et nummer eller nap en lytter.
Der er altid noget at komme efter.

Besætning

Laust Krudtmejer (Kapelmester og Bas)