Forrige dag Tirsdag 14/06 Næste dag

Americana Sessions
med Dream Caravan
og Kirsten Louise

Americana Sessions
med Dream Caravan
og Kirsten Louise

Kl. 22.00 / fri entré

Den første tirsdag i hver måned hedder Americana Sessions

Mojo's egen country-dronning Kirsten Louise er værtinde for tirsdagsklubben Americana Sessions.

En aften som inviterer, herboende countryboys and girls og turnerende nordamerikanske sangskrivere indenfor til flerstemmig sang, country-licks og train songs.

Find din slidte Neil Young T-shirt frem, ta’ din veninde med og kom på Mojo.

Dream Caravan har været spillet i over 20 år og har 100 egne sange i bagagen. Udgangspunktet er 1970ernes amerikansk west-coast med afstikkere til country, folk, og blues. Den 14. juni spiller bandet to sæt af de mest americana inspirerede sange. Inspirationskilderne går fra Grateful Dead, Neil Young og Daniel Lanois.

Bandet består af sangskriver, guitarist og sanger Morten Wittrup, Christian Bjørn passer trommerne og bunden lægges af bassist Carsten Trier Høj.

Musikken er opbygget af guitarmosaikker med en reflekterende lyrik. Sangene går fra det tætte og intime, til mere groovy blues og rock, og har ofte flere lag og et større perspektiv. Live er musikken mere destilleret og direkte, med stor dynamik; fra små melankolske sange til bredsider af vild energi.

Aftenen vil byde på mange nyere sange, men på spotify kan man smuglytte til tre ældre album: Gravity (2005), Catharsys (2007), Shadowland (2009)