Forrige dag Lørdag 25/04 Næste dag

James Harman Band - Big Creek Slim Band (USA/DK) (USA/DK)

James Harman Band - Big Creek Slim Band  (USA/DK)

Kl. 22.00 / entré 90,-

James Harman har en lang og glorværdig kariere bag sig med optrædender og indspilninger med stort set alt hvad der rør sig af westcoastblues artister. Når han er i Danmark spiller han med Peter Nande band som også har indspillet CD'er med James Harman som vejleder og producer.
En fantastisk bluesman' med over 40 år på de bluesbelagte landeveje.

James ”Icepick” Harman er født i 1946 og opvokset i Alabama, USA. I 70’erne spillede han med sit band backing for bl.a. John Lee Hooker, Freddie King, Muddy Waters, Albert King, B.B. King og T-Bone Walker.

I 80’erne slog han sit navn fast som en af de store sangskrivere, sangere og mundharpespillere indenfor bluesscenen. Phil Alvin, Bill Bateman, Hollywod Fats, Junior Watson og Kid Ramos er blot nogle af dem, der har været med James Harman Band gennem årene.

Harman har turneret konstant siden 1962 og har over 30 udgivelser bag sig. Siden 2004 har han arbejdet sammen med danske Peter Nande og turneret med Peter Nande Band i Scandinavien og produceret to DMA nominerede albums for Nande. Harman og Nande har netop færdig indspillet det tredje Peter Nande album i januar 2011 i Californien - det kommer snart på gaden!

02.00 Natdisco

Website

www.jamesharman.com