Forrige dag Lørdag 25/04 Næste dag

Mojo er Lukket

Mojo er Lukket

Kl. 14.00 / fri entré

Mojo er lukket pga den kraftige opfordring fra regeringen.
Vi vender stærkt tilbage med god musik når vi får grønt lys.
Følg med på hjemmesiden og facebook for info om genåbning.

AFLYST / FLYTTES
Big Creek Slim møder James Harman (USA/DK) (USA/DK)

AFLYST / FLYTTES
Big Creek Slim møder James Harman (USA/DK)

Kl. 22.00 / entré 120,-

DETTE ARRANGEMENT ER DESVÆRRE AFLYS
VI HÅBER AT VI KAN FINDE EN ANDEN DATO SENERE

Der er tale om et helt nyt spændende samarbejde mellem danske Big Creek Slim (36) og den 73-årige amerikaner James Harman. Koncerterne er optakt til deres nye album, som skal indspilles i Danmark efter turnéen.

James “Icepick” Harman er fra Alabama og startede sin karriere som bluesmusiker i 1962 som kun 16-årig. Han udgav en håndfuld singler i 60’erne og bosatte sig i det sydlige Californien i 1970 hvor han med sit Icehouse Blues Band spillede med bl.a. Big Joe Turner, John Lee Hooker, Freddie King, Muddy Waters, Albert King, B. B. King og T-Bone Walker. I 1977 dannede han The James Harman Band som han stadig turnerer flittigt med når han ikke er på tour med ZZ-top, hvor han spiller mundharpe. James er kendt som showman, talentfuld sangskriver, sanger og mundharpespiller. Han har udgivet mere end 40 albums og har 6 amerikanske blues music awards nomineringer. Han seneste album er fra 2019 - Liquor Parking på BigTone Records.

Big Creek Slim stormer fortsat frem i Europa med dundrende stemme og en feelin’ uden lige. Han tryllebinder sit publikum med sin rå og pågående stil. Big Creek Slim er lavet af blues eller også er blues lavet af ham. Han har netop vundet en Danish Music Award for tredje gang med albummet “First Born”.

Besætning

James Harman (voc/ hca), Big Creek Slim (gui/voc), (bas) , (D)

Website

www.jamesharman.com