Forrige dag Fredag 24/01 Næste dag

Sahra da Silva Blues Quartet

Sahra da Silva Blues Quartet

Kl. 22.00 / entré 90,-

Københavnske Sahra da Silva, har gennem de sidste 10 år været en etableret del af den danske bluesscene.
Hun har optrådt med et utal af danske soul og blues artister, her i blandt Mike Andersen og Thorbjørn Risager, opvarmet for den engelske soulsangerinde Joss Stone m.fl. Sahra har i den grad fået skabt sig et navn der klinger godt med på blues og soul.

Hun har udgivet en EP og et album med sit tidligere originale projekt, “Sahra da Silva & the Jagged Soul” og i 2010 optrådte de sammen i TV programmet “Talent“.

Et sted i midten af soul, blues og jazz står hun klippefast som en stadig spirende sangerinde med en stemme der vokser sig større og flottere for hver dag.

I denne konstellation er det Chicago Bluesen der er i højsædet og især musik fra et af 50’ernes famøse pladeselskaber, Chess Records, er repræsenteret med sange indspillet af Etta James, Muddy Waters, Howlin Wolf, Willie Dixon m.fl., Sahra har dertil også en uudtømmelig kærlighed til mindre, almindeligt, kendte Big Maybelle og LaVern Baker.

Der er dømt gedigen rhythm and blues, med plads til både hjerteskærende sjæleudkrængelser og fuld skrald på dansegulvet.
Sahra da Silva skal opleves på slap line, når hun svinger med (blues)kvartetten.

Besætning

Sahra da Silva (voc), Alain Apaloo (gui), Laust Nielsen (b), Marco Diallo (d)

Website

sahradasilva.com
facebook.com/sahradasilva