Forrige dag Fredag 05/07 Næste dag

Thorbjørn Risager & the Black Tornado
Copenhagen Jazzfestival

Thorbjørn Risager & the Black Tornado
Copenhagen Jazzfestival

Kl. 19.00 / entré 175,-

Denne aften kan der reserveres plads til kl. 18.15
Til denne aften kan man købe en helaftensbillet for 220,-

”Vores band fungerer pissegodt. Vi brænder alle sammen for det, og der er ikke nogen, der er med på en badebillet. Alle i bandet går til opgaven med en hundrede procent professionel indstilling. Alle yder til fællesskabet, og alle har opgaver for at få det hele til at lykkes”, lyder det fra Thorbjørn Risager. Og lige præcis dét kan meget være den lim, der for alvor har bundet det rock-, blues- og soul-dampende ottemandsband sammen i nu mere end et årti, og som har gjort dem til et af landets flittigste og mest efterspurgte livebands og med syv, nu snart otte, albumudgivelser i bagagen.
se mere af pressemeddelelsen på risager.info

Besætning

Thorbjørn Risager (vokal/guitar), Joachim Svensmark (guitar), Emil Balsgaard (keys), Kasper Wagner (sax), Peter Kehl (trompet), Søren Bøjgaard (bas) og Martin Seidelin (trommer)

Website

www.risager.info

The Fried Okra Band

The Fried Okra Band

Kl. 22.00 / entré 90,-

Denne aften kan der kun reserveres plads til kl. 18.15

The Fried Okra Band:
Med frisk energi fra en lille tur til Finland i marts kommer trioen tilbage til arnestedet.
Der serveres friske stykker okra i form af nye og gamle sange fra Fried Okras egen hånd.

Der er et lille gran af alt muligt i den blues, som serveres af Fried Okra med Morten Lunn på guitar, sang og enstrengs-diddley bo, Thomas Crawfurd på trommer, og Anders Wallin på bas. Alternativ blues kalder nogen det.
Med inspiration hentet hos de mississippiske mestre R. L. Burnside og Junior Kimbrough har Fried Okra længe dyrket den rå og uortodokse Hill Country Blues.
Fried Okra spiller i dag sit helt eget Flatland Groove – som er titlen på en af Okras sange. Sange, der handler om politik, musik, damer, plader der ikke sælger(så godt som man ville have) og selvfølgelig favorittemaet - kærlighed, der ikke lykkes. Sange, som kan ”forbinde gode historier og skæbnefortællinger – såvel i tekst som i musik” – skrev netsiden 33 Plus i en anmeldelse.

Besætning

Morten Lunn (Guitar/diddley bow/vokal), Anders Wallin (bas) og Thomas Crawfurd (trommer/perc/mandolin)

Website

www.friedokraband.dk
gaffa.dk/anmeldelse/86067