Forrige dag Fredag 08/03 Næste dag

Elias Bendix and Band feat. Leroy Collins

Elias Bendix and Band feat. Leroy Collins

Kl. 22.00 / entré 80,-

Du inviteres hermed til at opleve Elias Bendix og 7 andre musikere, der gæster Mojo’s Blues Bar den 8. marts Elias Bendix er sangskriver og guitarist og har levet det meste af sit liv i lande som Frankrig, Italien og Spanien hvor han har hentet inspiration til sin blåøjede soulmusik. Sammen med bandet fletter han sine umiddelbare melodier, cool akkorder og ekvilibristiske guitarspil ind i en laid back art-funk verden, der overtager rummet med hard hitting funk og tager dig med på en festlig rejse i følelsernes vold. Orkestret består af en blæser-trio, kor og det klassiske sæt af bas, guitar, trommer og vokal. Derudover inviteres den caribiske musiker og soul artist Leroy Collins op på scenen som special guest til et fabelagtigt show af sang og gode vibrationer.
I forbindelse med koncerten vil der være en udgivelse af EP’en “Elias Bendix & The UniHorns”. Ep’en er et langt samarbejde med en række talentfulde og erfarne musikere, der bidrager til en harmonisk EP fyldt med pragtfulde numre.
Desuden udkommer nummeret “Too Late To Regret” i en ny musikvideo hvor sangteksten er foldet i kreative papirklip-mønstre.

Storswingende syvmandsband - fed soul der swinger derudaf.

Elais Bendix har spillet med brassorkestre i New Orleans, deltaget i hippiefester i den mexicanske jungle, optrådt for 20.000 mennesker i Botanisk Have og jammet med Prince. Og så spiller hans opvækst i Frankrig og Italien også en rolle. For Elias Bendix mener det helt bogstaveligt, når han siger MusicUnity. Med ekvilibristisk guitarspil, funky grooves og drømmende melodier er hans mål at skabe sange, som fører lytteren bort til en fælles følelse af vi godt kan gøre verden bedre med musik ved at stå sammen trods vores forskelligheder. Derfor optræder Elias både med unge og gamle musiker og inviterer venner, bekendte og dig til at blive en del af skaberprocessen på Soulful Tuesday.

Har du læst indtil nu, kan vi afsløre den første special guest.

Han er muligvis den første og ældste soulsanger der kom til Danmark, dengang med Soul Service.
Leroy Collins har udgivet 4 CD'er, sunget med 4 tops, spillet for George Mc Cray, The Platters og George Baker, Han har også været med i adskillige Tv Shows som X-factor og Britain's got Talent... ja, manden er 71 år gammel så han ved hvad SOUL er. Det kan kun opleves.

Kirsten Louise er aftenens kvindelige solist. Med rødder i jazz har hun videreudviklet sig inden for pop og R'nB. Hun udgav sin første single i starten af året og for at det ikke skal være løgn arbejder hun nu på sin første country-EP. Denne aften vil hun blandt andet synge numre som er blevet til i samarbejde med Elias Bendix.

Elias Bendix har i år udgivet sin debutsingle Too Late To Regret.

Elias Bendix musik bevæger sig imellem forskellige genrer – Too Late to Regret kan nok bedst betegnes som et Retro-pop nummer, som bygger bro mellem moderne pop og funky pop, som det kunne lyde i 70’erne.
En signatur er også de store hornarrangementer, som blander sig med guitarharmonier og giver en fornemmelse af at svæve med musikken.
Jeg er optaget af at musik skal udtrykke ærlige følelser og give nye perspektiver gennem finpoleret harmoni, stærke rytmer og popmelodier.


Besætning

Elias Bendix - sangskriver, vocal/guitar Leroy Collins - vocal Anne Geertsen - keys Fredrik Hjulmand - bass Niclas Them - trommer Jonas Due - trompet Fredrik Moth - sax Oilly Wallace - sax