Forrige dag Onsdag 18/04 Næste dag

Bechmann Sidenius

Bechmann Sidenius

Kl. 21.30 / fri entré

Bechmann Sidenius er et nyt makkerpar på den danske blues scene.
Sammen har de netop udgivet deres første Ep. Ep’en indeholder 5 numre og er forløber for Bechmann Sidenius Album der udkommer i foråret 2018. Ep’en er mixet og masteret af den legendariske Flemming Rasmussen, i Sweet Silence North.

Det er fortolkninger med et nyt snit og en ægthed, der peger i retning af højt til loftet, masser af “texas space” og en kærlig, men rå energy. Inspirationen er klart at spore I retningen af den amerikanske Doyle Bramhall og lige ligeleds Gary Clark Jr. Bechmann Sidenius er en konstellation som er præget af skiftende stemninger, der strækker sig fra et sfærisk drømmende univers til raw edge music, med masser af kant og indlevelse.
Janus Bechmann og Morten Sidenius har hver især floreret på musikscenen gennem de sidste mange år, som sidemen for en lang række af danske og udenlandske kunstnere. Nu er de gået sammen og har dannet makkerparret “Bechmann Sidenius”.

Samarbejdet har længe være på “tegnebrættet” Men nu er de klar med første udgivelse og til at spille live i hele DK de kommende år.

Vandkants blues og det sidste af støvet fra et øde sumpområde er nogle af de betegnelser og tanker, der melder sig, når man skal beskrive “Bechmann Sidenius”. Blues fortolkninger med et nyt snit og en ægthed, der peger i retning af højt til loftet, masser af “texas space” og en kærlig, men rå energy. Inspirationen er klart at spore I retningen af den amerikanske Doyle Bramhall og lige ligeleds Gary Clark Jr. “Bechmann Sidenius” er en konstellation som er præget af skiftende stemninger, der strækker sig
fra et sfærisk drømmende univers til rå vandkants blues: “Raw-Edge Music”.
Vi har med to herrer at gøre, der hver især har floreret på musikscenen igennem de sidste mange år, som sidemen for en lang række af danske og udenlandske kunstnere. Nu er de gået sammen og har dannet makkerparret “Bechmann Sidenius”
- Kort sagt en, musik oplevelse der skal og må opleves live.

Besætning

Janus Bechmann: Vocal & Guitar Morten Sidenius: Drums Tove Sørensen: Bass & vocal

Late Night Blues med Claus Toft

Late Night Blues med Claus Toft

Kl. 01.00 / fri entré

Mojo præsenter vanen tro Late Night Blues efter aftenens hovednavn tirsdag og onsdag.
Denne nat er det Claus Toft

En institution gennem mange år - Claus har været guitarist og frontmand i et hav af orkestre - idag er han sin egen herre. Med dobroen og delay-pedalen leverer han et sjædent bluesshow.