Forrige dag Søndag 08/04 Næste dag

H.P. Lange & Niels Bonefaas

H.P. Lange & Niels Bonefaas

Kl. 21.30 / fri entré

H.P. Lange & Niels Bonefaas

Countryblues meets mountain music. Dette kunne være en undertittel på denne nye duo, som er et resultat af HP Langes Nyeste album ”Travelling Man Blues” hvor Niels Bonefaas spiller banjo og fiddle.

Cd’en, som var nomineret til en Danish Music Award har fået fine anmeldelser og mange roser for den instrumentale håndtering.

..jeg skal på ingen måte legge skjul på at jeg alltid har hatt stor sans for denne dansken. Hans låter, hans måte å synge dem på, og hans gitarer. Det gledelige er derimot å kunne fastslå at HP Lange denne gangen, ved å innlemme også fele og banjo i bandet, etter min mening har gjort selve genistreken - 6 stjerner
Bjørn Wiksaas Bluesnews Norge

52-årige Lange er rodfæstet traditionalist, men det kan man sagtens leve med, når traditionalismen leveres tilsat indlevelse, kompetence og kærlighed til metieren.
Thomas Treo, ekstrabaladet

Med Travelling man blues har H.P. Lange begået, hvad der utvivlsomt vil stå som en af årets bedste danske bluesudgivelser. Han viser sig ikke blot som en af landets absolut bedste fortolkere af country blues’en, men også – endnu en gang – som en kunstner af stort internationalt format.
Jakob Wandam Bluesnews.dk

I mere end 30 år har HP Lange været bluesmusiker på landevejen, og er efterhånden en veteran på musikscenen i Danmark. Niels Bonefaas er især kendt fra oldtime musikken med mange ophold i USA og optræderne på de store amerikanke oldtime festivaller.

På scenen leverer duoen et energisk mix at delta blues, gospel og folk. Repertoireret er en blanding af egne sange og sange, samlet op blandt andet da HP lange boede i Louisiana og rejste Mississippi. Desuden er der Niels Bonefaas banjo og fiddle kommet et strejf af cajun og oldtime i musikken.


H.P. Lange: Vocal, guitar
Niels Bonefaas: Banjo,fiddle

Website

www.hplange.dk