Forrige dag Lørdag 07/04 Næste dag

Jes Holtsø Band feat. John Chipman

Jes Holtsø Band feat. John Chipman

Kl. 22.00 / entré 90,-

Jes Holtsø, måske bedre kendt som Børge fra Olsen Banden var med i talent 09 og det bragte ham i den grad tilbage i rampelyset.
Denne helt særlige lørdag i selskab med John Chipman fra Austin og resten af bandet er der lagt op til Blues Blues og lidt mere af den fede blues så der kan danses og synges med

Holtsø & Wittrock levere et sjældent dansk bud på den ægte vare, når blues er bedst. En musikalsk rapport fra livets blindgyder, om afmagt og uforløste følelser, men også om at kærligheden findes et sted derude.
Jes Holtsø har selv været hele turen igennem fra at være barnestjerne i Olsen Banden-filmene til at blive stofmisbruger –og komme ud af det igen.
Det er ingen hemmelighed, at Jes Holtsø har levet et hårdt liv. Hele Danmark kender ham som ’Børge’ – den opvakte knægt i Olsen Banden-filmene og senere som flyttemand Olsens flabede søn i tvserien Huset på Christianshavn. Men trods en lovende start på en karriere inden for filmverdenen, så ramlede Jes Holtsø ind i et fornedret liv med stofmisbrug og selv-isolation, der varede næsten i to årtier. Først da han var i midten af 30'erne, lykkedes det at få vendt bøtten og finde fodfæste igen. I 2009 dukkede han så til manges forbløffelse op i DR’s Talent-konkurrence. Kapelmester Morten Wittrock fik opgaven at stille et backing-orkester til rådighed, og pludselig var Jes Holtsø igen på vej ud af de kunstneriske veje: Blues og soulmusik, tilsat funky og rockede oktaner.

Morten Wittrock har i en årrække styret Wittrock band og har b.la indspillet med Tamra Rosanes, Rock Nalle, Keld Heick, Mike Tramp, Ester Brohus, Alex Nyborg Madsen, Mek Pek, Amin Jensen & Daimi. Morten Wittrock har desuden indspillet/produceret et utal af cd’er I USA. Morten Wittrock modtog i 2014 prisen: Amerikanske Old Time Country Music Hall of Fame's Award: Årets Rockabilly Album i USA.

Med flere albums i ryggen leveres orkesteret gyngende soul og sumpet rockblues med Jes Holtsø’s forrygende rå bluesstemme der pisker nærvær, smerte og fandenivoldsk livsglæde ind I sangene.

Besætning

Jes Holtsø (mundharpe/vokal), Morten Wittrock (piano/vokal), Tobias Trtier (guitar), Mikkel Risom (bas) og John Chipman (trommer)

Website

www.myspace.com/mortenwittrock