Forrige dag Fredag 23/03 Næste dag

Louise Brüel Flagstad Band

Louise Brüel Flagstad Band

Kl. 22.00 / entré 90,-

Lige siden 12års alderen har Louise Brüel Flagstad været aktiv på de danske musikscener.
Det var Little Richard der sparkede det hele i gang og i starten var det de store drenge; Jimmi Hendrix, Donny Hathaway, Lightnin’ Hopkins, Peter Thorup og Woodstock , som var kilden til den evigt nysgerrige musikalske søgen. Op igennem tiden har Louise Brüel Flagstad optrådt med stort set alt hvad der rør sig i dansk blues. I 90’erne var det Rådhuskroen med Sam Mitchell, Musikorkesteret, Ken og Knut, Champion Jack Dupree, Diz Watson og især duo samspillet med Troels Jensen banede vejen til de mange scener: Trestokk Festival, Gorky Park, BB Kings i L.A., Pumpehuset og diverse klubber i England og Tyskland.

Noget af det vigtigste for Louise er samspillet med orkesteret og kontakten til publikum så det hele kan gå op i en højere enhed lige her og nu ”Live”
Denne fredag i marts 2018 har hun samlet det fede orkester. Fyldt med Hammond-vitaminer og svedige rytmer fortolkes sange fra Etta James, Janis Joplin, Vintage Trouble, Mavis Staples o.s.v.
- Der bliver fyret op til spicy soul og Rocknroll.Besætning

Louise Brüel Flagstad - vokal, Nicolai Stor - Bas, Jesper Bo hansen - Hammond orgel, Mads ReinHold - Guitar Anders Pedersen - Trommer