Forrige dag Fredag 16/03 Næste dag

The Cornfeds

The Cornfeds

Kl. 22.00 / entré 90,-

The Cornfeds er et semiakustisk blues- og rootsband fra det Østjyske Delta, der nærer stor kærlighed til 30'erne og 40'ernes amerikanske bluesmusik.
Med inspiration i denne periode og i deres egen blege skandinaviske baggrund, har de skrevet en bunke originale sange, som de blander med flere af de ældgamle blues klassikere. I 2016 udgav bandet deres debutalbum, der samme år blev nomineret til en Danish Music Award for ”Årets Bluesudgivelse 2016” “The Cornfeds har med dette debutalbum vist sig som et spændende og aldeles kompetent nyt navn på den danske bluesscene. Vi kan kun håbe på flere album af denne kaliber" - Jakob Wandam, Bluesnews.dk
I 2016 vandt The Cornfeds “Danish Blues Challenge 2016” og efter at have repræsenteret Danmark i “European Blues Challenge 2017”, har bandet haft travlt på de skandinaviske bluesscener og festivaler.
“The Cornfeds vil helt klart smykke enhver festivalplakat, det er en dyktig og svært underholdende gjeng. Om du får sjansen til å se dem, så la den ikke gå i fra deg!” - Nina Hanssen, Bluesnews Magazine (NO)

Besætning

Besætning Besætning Sune Bjerre - sang, mundharpe, reso guitar, banjo Kasper Bjerre - bas, kor Jostein Burmann – guitar Jakob Kjærlund - vaskebræt, trommer, spand, kop