Forrige dag Torsdag 16/11 Næste dag

Danni Nicholls (UK)
Opv The Victim

Danni Nicholls (UK)
Opv The Victim

Kl. 19.00 / entré 100,-

Den britiske sangerinde og sangskriver Danni Nicholls har country, folk og amerikansk rootsmusik i blodet. Et nyt navn med to roste albumudgivelser bag sig, indspillet i Nashville med nogle af countryhovedstadens bedste musikere. Danni Nicholls kommer fra Bedford i England og blev som barn voldsomt forelsket i amerikansk folk, country og rock’n’roll via sin bedstemors pladesamling.
Da hun arvede en guitar, satte det gang i musikken og sangskrivningen, og som 16-årig begyndte Danni Nicholls at optræde på pubber og diverse venues. Via en ven fik hun kontakt til den amerikanske topproducer og musiker Chris Donohue (bl.a. Emmylou Harris, Elvis Costello, Robert Plant). Hun tog til Nashville, og med Chris Donohue som producer gik hun i studiet og indspillede albummet ”A Little Redemption” i 2013. Med på pladen er blandt
andre dobro- og lapsteel-legenden Al Perkins (Dylan, Stones, Stephen Stills m. fl.).
Albummet blev godt modtaget, og efterfølgeren ”Mockingbird Lane” (2015) – også indspillet med Nashvillemusikere og med Donohue som producer – fik endnu flottere ord med på vejen.

Blues Jam

Blues Jam

Kl. 22.00

Blues Jam
Se senere opdatering

Luftguitar Konkurrence
+ Blues Jam

Luftguitar Konkurrence
+ Blues Jam

Kl. 22.30

I sverige er det kæmpestort.
Luftguitarkonkurrencerne foregår over hele sverige og vinderne går videre til VM i Finland.
Denne skæve torsdag i november er der Luftguitar-Konkurrence på Mojo.
Det kommer til at foregå ved at diverse interesserede deltagere møder op og lytter til jam'en som starter kl.21.45 og i pausen mellem de to første sæt ca. 22.30 vil dagens vært Rainy James invitere deltagerne på scenen for at udføre deres luftguitar show.
Hovedpræmien er en Spritny Stratocaster som vil blive uddelt ved VM i Finland. - der vil være Tshirts til de første 10 deltagere.

Website

https://www.facebook.com/Luftgitarr/
luftgitarr.se/
https://nojestorget.se/Luftgitarr-sm-8.html