Forrige dag Onsdag 01/11 Næste dag

Krølle Erik, Morten Wittrock og John Chipman (usa)
Røgfri

Krølle Erik, Morten Wittrock og John Chipman (usa)
Røgfri

Kl. 21.30 / fri entré

Krølle Erik og Morten Wittrock startede deres samarbejde i 1992, og havde en periode på ca. 5 år hvor de sammen turnerede en del, i både Danmark, Sverige og Holland. I 1997 medvirkede de som duo, på en liveoptagelse i den lille by Unnaryd i Småland. Denne CD fik navnet Halebopp Inn, efter kometen Hale Bopp, der var på himlen i de dage mens optagelserne stod på.
En studieoptagelse af det legendariske bluesnummer Rock Island Line, findes på en CD fra Limhamm-Brønshøj Bluesfestival. Besætningen her er Morten Wittrock, Krølle Erik og Finn Clausen på trommer.
Morten Wittrock akkompagnerer i dag en stribe af kendte solister så som, Jes Holtsø, Tamra Rosanes og Ray Weaver. Morten er desuden en meget brugt producer og sangskriver i Danmark og USA.
Krølle Erik har en fortid som sanger og guitarrist i bands som, Delta Blues Band, Krølle Erik´s Blues Band og Christianshavns Blues Band.
Tilsammen har de et meget bredt repertoire af, blues, ragtime, country og rockabilly.

Besætning

Morten Wittrock (piano/vokal Krølle Erik (guitar/vokal) John Chipman (usa) (d/)

Late Night Blues med Copenhagen Slim

Late Night Blues med Copenhagen Slim

Kl. 01.00 / fri entré

Mojo præsenter vanen tro Late Night Blues efter aftenens hovednavn.
Denne nat er det Copenhagen Slim

Et soloshow med en blanding af originalitet, spiritualitet & sprit, rootsmusik med dårlig moral, delta blues af den slags din bedstefar ikke måtte sætte på om søndagen, støj og humor.