Forrige dag Fredag 15/09 Næste dag

Vidar Busk med Ole Frimer Trio

Vidar Busk med Ole Frimer Trio

Kl. 22.00 / entré 120,-

Det her er måske Norges heftigste bluesmusiker.
Vidar Busk er noget helt særligt når man snakker om at fyre den af på en bluesscene.
Sammen med Ole Frimer trio er der denne fredag lagt i kakkelovnen til noget der koger.

To af Nordens mest markante blues- og bluesrock guitarister, norske Vidar Busk og danske Ole Frimer, spillede sammen for første gang på en festival i Ålborg i august 2016. Koncerten var kommet i stand på foranledning af en invitation fra Frimer. Busk takkede ja, og koncerten blev en stor succes. En fortsættelse af samarbejdet lå i luften, og siden har de spillet flere koncerter sammen. ”Busk & Frimer” er nu blevet til en fast konstellation, som også inkluderer bassist Jesper Bylling og trommeslager Claus Daugaard.

Det er den fælles interesse for den moderne elektriske bluesmusik i bredeste forstand, som har været grundlaget for samarbejdet. Koncerterne indeholde sange fra begge guitaristers repertoire, og hvem ved om de finder på noget nyt sammen . Det er kræs for blues-elskere – and beyond.

Uddrag af anmeldelser af live koncerter:
En konstellation man bare ikke kan få for meget af. A match made in heaven – Peter Widmer, Bluesnews.dk.

Fuldstændig magisk koncert med Frimer & Busk. Der var guitardueller der vil blive I hukommelsen I lang tid fremover – Blueskartellet, Horsens.

For h.. et par guitarister. Busk, noget af en åbenbaring, spiller lange soloer, man ønsker bare blir ved...og ved. Frimer mere økonomisk, men hver tone matters – Kurt Baagø (freelance journalist).


Besætning

Ole Frimer (guitar/vokal), Jesper Bylling (bas) og Claus Daugaard (trommer)

Website

vdarbusk.no
https://www.youtube.com/watch?v=q7HZBOT54UY
www.frimertrio.dk