Forrige dag Onsdag 06/09 Næste dag

Bechmann Sidenius

Bechmann Sidenius

Kl. 21.30 / fri entré

Bechmann Sidenius er et nyt makkerpar på den danske blues scene.
Sammen har de netop udgivet deres første optagelser.
Bechmann Sidenius er nu klar med deres første udgivelse. Ep’en indeholder 5 numre der udkommer onsdag d. 6, september 2017 og er forløber for Bechmann Sidenius Album der udkommer i foråret 2018. Ep’en er mixet og masteret af den legendariske Flemming Rasmussen, i Sweet Silence North.

Det er fortolkninger med et nyt snit og en ægthed, der peger i retning af højt til loftet, masser af “texas space” og en kærlig, men rå energy. Inspirationen er klart at spore I retningen af den amerikanske Doyle Bramhall og lige ligeleds Gary Clark Jr. Bechmann Sidenius er en konstellation som er præget af skiftende stemninger, der strækker sig fra et sfærisk drømmende univers til raw edge music, med masser af kant og indlevelse.

Janus Bechmann og Morten Sidenius har hver især floreret på musikscenen gennem de sidste mange år, som sidemen for en lang række af danske og udenlandske kunstnere. Nu er de gået sammen og har dannet makkerparret “Bechmann Sidenius”.

Samarbejdet har længe være på “tegnebrættet” Men nu er de klar med første udgivelse og til at spille live i hele DK de kommende år.

Besætning

Janus Bechmann: Vocal & Guitar Morten Sidenius: Drums Tove Sørensen: Bass & vocal

Late Night Blues med
Martin Tomlinson (UK)

Late Night Blues med 
Martin Tomlinson (UK)

Kl. 01.00 / fri entré

Denne nat efter aftenens koncert er det Martin Tomlinsson som spiller late Night.

With a strong foundation in British folk music, early American blues, and poetry, coupled with authentic story-telling style and intense vocals, Martin crafts songs which make you think, laugh, or do both at the same time.