Forrige dag Søndag 20/08 Næste dag

Danni Nicholls (UK)
Opv The Victim

Danni Nicholls (UK)
Opv The Victim

Kl. 21.30 / fri entré

Den britiske sangerinde og sangskriver Danni Nicholls har country, folk og amerikansk rootsmusik i blodet. Et nyt navn med to roste albumudgivelser bag sig, indspillet i Nashville med nogle af countryhovedstadens bedste musikere. Danni Nicholls kommer fra Bedford i England og blev som barn voldsomt forelsket i amerikansk folk, country og rock’n’roll via sin bedstemors pladesamling.
Da hun arvede en guitar, satte det gang i musikken og sangskrivningen, og som 16-årig begyndte Danni Nicholls at optræde på pubber og diverse venues. Via en ven fik hun kontakt til den amerikanske topproducer og musiker Chris Donohue (bl.a. Emmylou Harris, Elvis Costello, Robert Plant). Hun tog til Nashville, og med Chris Donohue som producer gik hun i studiet og indspillede albummet ”A Little Redemption” i 2013. Med på pladen er blandt
andre dobro- og lapsteel-legenden Al Perkins (Dylan, Stones, Stephen Stills m. fl.).
Albummet blev godt modtaget, og efterfølgeren ”Mockingbird Lane” (2015) – også indspillet med Nashvillemusikere og med Donohue som producer – fik endnu flottere ord med på vejen.