Forrige dag Lørdag 08/07 Næste dag

MARGRETE GRARUP & MICHAEL SUNDING
CPH Jazzfestival
Røgfri

MARGRETE GRARUP & MICHAEL SUNDING
CPH Jazzfestival
Røgfri

Kl. 19.00 / entré 50,-

Her er en duo, der i dén grad går direkte til kernen af musikken!

Blues, jazz, gospel & soul, andres og egne sange, formidlet ærligt og hudløst 100 % i nuet.
Michael Sundings klaver lægger stemningen og et storswingende groove, Margrete Grarups imponerende vokal fortæller historien, backet af Sundings stemme, der også tager sin egne veje en gang i mellem.
Det er dragende, inddragende, og man må som publikum bare lade sig rive med på duo’ens musikalske rejse og nyde oplevelserne undervejs!

Margrete Grarup har gennem de sidste 25 år sunget blues, jazz og gospel i et utal af sammenhænge, og er beundret for et både kraftfuldt og nuanceret udtryk, der aldrig er postuleret men kommer direkte fra hjertet.
Når hun ikke er afsted på landevejene i ind-og–udland og synge koncerter sammen med ex. Mads Vinding, Carsten Dahl, Mahalia Jackson Project eller Grarup Allstars, underviser hun i sang på Det Jyske Musikkonservatorium.
Nomineret til en Danish Music Award i kategorien årets vokaludgivelse med cd‐en ´Walk with me` samt nomineret til den Nordjyske Kulturpris 2016.

Michael Sunding er en udadvendt, legesyg og intens musiker med et uimodståeligt groove. Pianist, sanger, sangskriver/komponist, orgel-/keyboardspiller og kapelmester med et utal af koncerter og turnéer i ind- og udland gennem 30 år, bla. med Etta Cameron, Dr. Hook, Kenn Lending Blues Band, Billy Cross band, som teaterkapelmester, studiemusiker, med musikalske workshops og egne solo- og bandprojekter. Har desuden været lærer i 20 år på Rytmisk Musikkonservatorium i København.
Turnerer bl.a. sammen med Mads Vinding i halen på udgivelsen ”Michael Sunding, the melodies of Carl Nielsen”, der ex. bliver kaldt ”"Finurlig duokunst af unikt tilsnit" i en femstjernet Berlingske-anmeldelse og"Et seriøst dansk svar på Johanssons legendariske album Jazz på svenska" i GAFFA.

Mandipira, Lauritsen, Gade og Frost
RØGFRI
CPH Jazzfestival (Zimbabwe/DK)

Mandipira, Lauritsen, Gade og Frost
RØGFRI
CPH Jazzfestival

Kl. 22.00 / entré 100,-

Der kan ikke reserveres pladser specifikt til denne koncert.
- medmindre man køber en helaftensentré og kan være på Mojo kl. 18.15 og deltage i det tidlige arr.
HelaftensEntré 120,-

Miriam Mandipira er en fantastisk sangerinde fra Zimbabwe som denne fredag under Copenhagen Jazzfestival indtager Mojo med et forrygende orkester.
Det er nogen af den danske jazz og bluesscenes ypperligste kræfter der står bag Miriam denne første aften under Copenhagen Jazzfestival

Af hensyn til artisten må der ikke ryges før koncerten er slut.

Besætning

Miriam Mandipira (vokal), Per Gade (guitar), Keld Lauritsen (org/bas) og Søren Frost (d)