Forrige dag Torsdag 06/07 Næste dag

Alan Haynes (USA)

Alan Haynes (USA)

Kl. 19.00 / entré 150,-

Alan Haynes - Blues guitarist extraordinaire from Austin, Texas, USA

Texas bluesguitarist og sanger; Alan Haynes har nærmest haft Danmark som sit andet hjemland de sidste ti år. En base hvorfra han har turneret Europa tyndt en gang om året og plejet de trofaste fanskarer og spillesteder. Heriblandt især MOJO, som Alan Haynes i et interview med Southwest Blues Magazine, selv har nævnt som sin favorit klub i Europa.

Alan Haynes spiller guitar ligeså ubesværet som han trækker vejret, og spiller da også nærmest ligeså meget guitar som han trækker vejret. For selvom en koncert nemt kan være op mod tre timer nonstop - TEXAS STYLE - kan man sagtens finde ham spillende guitar alene på hotelværelset bagefter.

At han derfor nærmest er blevet ét med sin guitar kommer også tydeligt til udtryk når han står på scenen, hvor hans udstråling, virtuositet og imponerende musikalske overskud, tryllebinder selv det mest kræsne blues publikum - og mangt en musiker kollega.

Alan Haynes er en En ’Guitaristernes guitarist’, og nævnes i interviews som inspiration for så forskellige guitarister som Robert Cray og Jeff Beck, ligesom han adskillige gange har stået på scenen med de allerstørste; Stevie Ray Vaughan, Albert King, Buddy Guy, Albert Collins, Otis Rush, John Lee Hooker, The Fabulous Thunderbirds og ikke mindst Johnny Winter, som han tillige har indspillet med og erklærer som sin største inspirationskilde. Noget der især høres på hans sjælfulde sang.

Ca. 22.00 Blues Jam ved Marco og Laust

Besætning

Alan Haynes (guitar/vokal), Henrik Poulsen (bas) Mads "tiny" Andersen (trommer)

Blues Jam

Blues Jam

Kl. 22.00

Efter Alan Haynes er der som altid om torsdagen Blues Jam