Forrige dag Lørdag 14/01 Næste dag

All My Exes

All My Exes

Kl. 22.00 / entré 80,-

All My Exes er fed snavset country blues. Steffen var sanger og guitarist i det hedengangne Bobadawdav - nu slår han sig løs med nye legekammerater - det er festligt, det er energiskt og det er roots på den fede måde.

Find en bondegård, fang en høne, kast den op i luften og smid lidt mel på; så har du coveret. Mix guitar, trommer, banjo og orgel, og tilsæt Steffen Christensens rå vokal; så har du musikken. Velkommen til ’From the hen house’!

All My Exes er klar med 11 nye møgbeskidte folk-numre med rødder i country og blues. Der serveres alt fra festlige dansetunes til mere afdæmpede numre på bandets andet studiealbum ’From the hen house’. Og når banjoen er i spil, kan det være svært at stå stille. Bandets skaber og frontmand, Steffen Christensen, er vokset op i Tønder og har fået Tønder Festival ind med sutteflasken. Det kan høres på All My Exes’ umiskendelige folk-sound. Ligesom debutalbummet er ’From the hen house’ skrevet, indspillet og produceret af bandet selv. Det hele er blevet til i en gammel bunker fra Anden Verdenskrig. Det er der, All My Exes har deres lydstudie, og hvor de gennem tiden har opbygget deres helt egen lyd.

All My Exes arbejder igen sammen med nogle af Danmarks bedste blues- og folk-musikere. Ronni Boysen, J-Tex og Lasse Herbst er bare nogle af dem, der er at finde på den nye plade.

Det er altid en oplevelse at høre All My Exes live. Siden debutalbummet ’From Nashville to El Paso’ fra 2013 har de turneret rundt og spillet utallige koncerter i hele landet. Fra festivaler og etablerede spillesteder til små, private, akustiske koncerter i lader, haver og folks egne stuer. Faktisk er intimkoncerterne efterhånden blevet bandets varemærke.

All My Exes består af Mikkel M. Christensen på guitar/kor, Lars Andersen på trommer, Mads Bay Mulvad på kontrabas/orgel og Steffen Christensen på dobro/banjo og vokal.